Prandelli'den Aysal'a 2 kritik talep!

Teknik Direktör Prandelli İstanbul’a dönüş yolunda forvet ve stoper isteğini bir kez daha tekrarladı.

Prandelli'den Aysal'a 2 kritik talep!
Prandelli'den Aysal'a 2 kritik talep!
GİRİŞ 27.08.2014 02:06 GÜNCELLEME 27.08.2014 09:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Kupa’da Fenerbahçe’ye penaltılarda yenilen Galatasaray’da ortaya konulan futbol endişe yarattı. İzmir’de Fenerbahçe maçı öncesi kampa moral ziyareti yapan ve ardından Yunan Adaları’na tatile giden Başkan Ünal Aysal’ın televizyondan izlediği maçta takımın performansını beğenmediği ve önemli kararların önümüzdeki günlerde alınacağı belirtildi.

Dördüncü yıldız için ayrı bir önem taşıyan bu kritik sezon öncesi takımın performansı endişe yaratırken bir an önce Florya’ya gerekli desteğin verileceği belirlendi.

''BENİ ENDİŞELENDİRİYOR''

Bu çerçevede özellikle transfer konusunda Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin taleplerinin yerine getirilmesi için gereken fedakârlığın yapılması kararlaştırıldı. Prandelli’nin İzmir’de de transfer konusundaki taleplerini maçtan önce ve sonra yöneticilere ve Başkan Ünal Aysal’a bir kez daha aktardığı ortaya çıktı. İtalyan teknik adamın maçtan önce kampa gelen Aysal’a “Forvet ve stoper eksiğimiz beni endişelendiriyor” dediği ifade edildi.

Prandelli’nin maçtan sonra dönüş yolunda yöneticilere yine bu yönde dert yandığı kaydedildi. UEFA baskısı yüzünden ekonomik hareket etmek zorunda olan Başkan Aysal ve yönetimin yapılacak takviyeler için kesenin ağzının açılması konusunda fikir birliğine vardıkları kaydedildi. 

Cim-Bom’da forvet ve stoper takviyesi ile beraber sağ bek konusunda da çalışmalar yapılabileceği bildirildi. Ayrıca yabancı kontenjanında sorun yaşanmaması için Eboue, Dany ve Ontivero ile yolların en kısa sürede ayrılması için harekete geçileceği öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    başkan!. 2 yıllık icraattan sonra aziz yıldırım gibi tek adamlığa dönüş yaptın ve artık en az yıldırım kadar sevilmeyen birisin !Bak en az diyorum !
    Cevapla
  • orhan 3755 9 yıl önce Şikayet Et
    takım dökülüyor. bizde golcü yok,forvet var.takım bu haliyle bırakın avrupayı liğde dördüncü bile zor olur.
    Cevapla
  • orhan aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    ..... beğenmediğimiz drogba ne kadar önemli bir oyuncuymuş gayet iyi anladık.adamın varlığı yetiyordu.burağın varlığıyla yokluğu arasında bi fark göremedim
    Cevapla