G.Saray'dan Volkan için flaş hamle!

Galatasaray Kulübü, Volkan Demirel ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet başvurusu yapacağını açıkladı,

G.Saray'dan Volkan için flaş hamle!
G.Saray'dan Volkan için flaş hamle!
GİRİŞ 27.08.2014 00:25 GÜNCELLEME 27.08.2014 01:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Manisa’da oynanan ve Soma kurbanlarının yakınlarına yardım gibi “insani” bir amaç doğrultusunda yapılan maç sırasında ve sonrasında; rakip takımın bir oyuncusunun, hiçbir “insani” değerle bağdaşmayan eylem ve söylemleri nedeniyle, TFF Disiplin Talimatı uyarınca cezalandırılması amacıyla, Galatasaray Spor Kulübü Hukuk Kurulu, olağanüstü toplanarak, “şikayet başvurusu”yla ilgili dosyanın hazırlığına başlamıştır.

Suç kanıtlarıyla ilgili görüntü ve ses kayıtlarını da içeren dosyanın tamamlanmasıyla birlikte, TFF’nin yetkili kurullarına, söz konusu kişinin, yürürlükteki disiplin ve ceza yönetmeliklerine göre en ağır şekilde cezalandırılması için derhal başvurulacak ve kamuoyu gelişmelerden sürekli olarak haberdar edilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü"

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 9
  • Bahadır Bahadıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsan Ezile Ezile Yenilince. Nerden teselli bulacağını şaşırıyor işte böyle.
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    platiniye gidin. herif fb ye komployu seviyor, beraber komplolaşırsınız, 8 sene daha avrupadan atılır fb, volkanın davranışı dolayısıyla 5 sene daha ligden düşmeli fb diye kamuoyu yaratırsınız, böylece fb karşısında ezilmişliğinizi taraftarınızdan ve kamuoyundan saklarsınız.
    Cevapla
  • yüksel tarık 9 yıl önce Şikayet Et
    en ağır ceza verilsin. Bir FB'li olarak Volkana en ağır ceza verilsin. orada olay büyüseydi, seyirciler sahaya inseydi, ortalık karışsaydı kim verecekti bunun vebalini. futbolculuktan men edilsin.... lisansı alınsın
    Cevapla
  • Kemal özer 9 yıl önce Şikayet Et
    Top sahada oynanır.. Süresi 90 dakikadır ve sadece bir oyundur. Dün oynanmıştır ve oyun bitmiştir. Hem fenerbahçeli oyuncular hemde galatasaraylı oyuncular ellerinden geleni yapmışlar maç fenerbahçenin penaltı üstünlüğü ile son bulmuştur. Galatasaray yönetimi bir kez daha acziyetini saha dışına yansıtmakta ipe sapa gelmez iddialar ile kamuoyunu yanlış yöne yöneltmektedir. Bu hal ve tavır ile ligin neticelenmesi mümkün değil.
    Cevapla
  • Aliihsan Sarikaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Cifte Standart bu olsa gerek. adama sormazlarmi bir önceki macta melo denen kisinin ahlak ve sportmenlik disi hareketlerini neden savundunuzda simdi volkan`i linc etmeye calisiyorsunuz ben Volkan´i savunmuyorum ama madem sportmenlik ve ahlaktan söz ediyoruz bu her iki taraf icinde olmali benim futbolcum yapinca iyi karsi taraf yapinca kötü olmamali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle