Galatasaray taraftarı onu istiyor!

Galatasaray taraftarları Manchester United'ın satış listesine koyduğu 23 yaşındaki forvetin transferi için kampanya başlattı.

Galatasaray taraftarı onu istiyor!
Galatasaray taraftarı onu istiyor!
GİRİŞ 23.08.2014 14:49 GÜNCELLEME 23.08.2014 17:32

Transferin bitmesine sadece 9 gün kalmasına rağmen, Galatasaray yönetiminin bu konuda sessiz kalması sarı kırmızılı taraftarları harekete geçirdi. Maddi problemler yaşayan yönetimin 'bonservis bedeli olan futbolcu almayacağız' kriterini göz önüne alan taraftarlar, Manchester United'ın gözden çıkardığı Danny Welbeck'i istiyor.

İngiliz kulübünün Welbeck konusundaki açıklamasının ardından sosyal medyada kampanya başlatan sarı kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Kulübü'nü mesaj yağmuruna tutmaya başladı.

23 yaşında ve 1.85 metre boyundaki İngiliz milli futbolcunun kiralanmasını isteyen taraftarlar, Welbeck'in, transfer listesindeki diğer isim Lukas Podolski'den daha faydalı olacağına inanıyor. 

VAN GAAL'DEN WELBECK YORUMU

Manchester United teknik direktörü Louis van Gaal, Welbeck'in ayrılacağı yönündeki iddialara yanıt vermekten kaçındı.

Danny Welbeck ile özel bir toplantı yaptıklarını ve Ryan Giggs'in de orada olduğunu söyleyen van Gaal, bu görüşmenin detaylarını basınla paylaşmayacağını söyledi. Hollandalı teknik adam "Bu konu hakkında konuşmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Böyle daha mutluyum" diye konuştu. Ancak İngiliz basını Louis van Gaal'in genç oyuncunun transferine sıcak baktığı ve gelecek planları arasında görmediği belirtildi.

Manchester United yönetiminin de Welbeck ile sözleşme yenilemek için ısrarcı olmaması başta Tottenham, Everton ve Balotelli'yi Liverpool'a satan AC Milan'ı harekete geçirdi.