Sneijder: Galatasaray'a aşığım

Sneijder yeni hocaları Prandelli'nin gelişinden çok memnun olduğunu söyledi ve ekledi: Galatasaray'a aşığım. İlk hedefimiz Süper Kupa...

Sneijder: Galatasaray'a aşığım
Sneijder: Galatasaray'a aşığım
GİRİŞ 23.08.2014 10:33 GÜNCELLEME 23.08.2014 10:33

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder de A Haber'e konuştu.

"12 yıldır çok üst seviyelerde bulunan kulüplerde oynadım. Çok teknik direktör değişiklikleri gördüm. Bazen işler iyi gitmez ve takımlar teknik direktör değiştirir. Bazen yeni kan takıma iyi gelir. 3-4 gündür Prandelli'yle birlikteyim ve yeni hocanın Prandelli olmasından dolayı çok mutluyum" diyen 10 numara, sözlerine şöyle devam etti: "Beraber harika bir sezon geçireceğiz. Takım olarak hazırız. 4. yıldız çok özel ancak oyunumuzu oynarken 4. yıldızı fazla düşünmeyerek, tamamen sahaya konsantre olup hedefe ulaşacağız." dedi.

Transfer dedikodularını normal karşılayan Sneijder, "Buradayım işte. Galatasaray'dayım. Kendimi burada mutlu hissediyorum, Galatasaray çok büyük bir kulüp ve buraya aşığım. Transferle ilgili çok dedikodu çıktı. Dünya Kupası'nda da bunları gördük. Her yere transfer edildim ama buradayım ve 4. yıldız için savaşmaya hazırım" dedi.

'HAZIRIM' MESAJI

Süper Kupa finalinde forma giyeceğinin müjdesini İnstagram hesabından veren Sneijder, "Süper Kupa için hazırım. Sezonun ilk kupası. Haydi arkadaşlar" diyerek Fenerbahçe'ye de gözdağı verdi.