G.Saray'dan flaş Arda açıklaması

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Prandelli, Burak Yılmaz ve Arda Turan hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

G.Saray'dan flaş Arda açıklaması
G.Saray'dan flaş Arda açıklaması
GİRİŞ 21.08.2014 21:20 GÜNCELLEME 21.08.2014 21:20

Antrenmanlar çok neşeli geçiyor. Prandelli'yle oyuncuların etkileşimi çok iyi. Bu hocanın kişiliğinden de kaynaklanıyor olsa gerek. Ben bu pozitif havanın saha sonuçlarına da yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

Prandelli'nin çok sıcak, insancıl bir yapıya sahip olduğunu belirten Ergün, "Oyuncularıyla ilişkileri çok sıcak. İnsani yönü, İtalyan, Akdenizli yönü çok ön plana çıkmış bir insan" ifadelerini kullandı. 

GALATASARAY HER MAÇTA KESİN FAVORİDİR
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ergün, "Süper Kupa finalini kazanmak istiyoruz. Derbi maçta kesin konuşulmaz; ama Galatasaray çıktığı her maçta kesin favoridir. Tabii ki Fenerbahçe çok ciddi bir rakip. Süper Kupa maçında da ciddiye aldığımız bir rakibimiz" diye konuştu.

Başkan Ünal Aysal'ın cezası nedeniyle maçta olamayacağını; ancak yönetim tam kadro Manisa'ya gideceğini belirten Şükrü Ergün, "Özel işleri nedeniyle gelemeyenler olsa bile, yönetimimizin büyük bir bölümü Manisa'da olacak" dedi. 

BURAK'A YAPILAN KABUL EDİLEMEZ
 
Burak Yılmaz'a son hazırlık maçında yapılanların çirkin olduğunu dile getiren Ergün, "Emeği karşılığında hayatını kazanmaya çalışan bir oyuncuya gol kaçırdı diye galiz küfürler etmek hiç kimseye yakışmıyor. Diğer taraftan, ciddiye alıp da Burak'ın o taraftarla diyaloğa girmesi de çok kabul edilir değil. Burak'ın artık geldiği noktada bunları duymuyor olması lazım. Değer vermiyor ve ciddiye almıyor olması lazım. Taraftarın da bu konuda biraz duyarlı olması gerekir. Hayatını futbolla kazanan bir insan bilerek gol kaçırmaz. Gol kaçırdı diye de bir futbolcuya küfür edilmez" şeklinde konuştu.

ARDA TURAN, GALATASARAY'A DÖNECEK

Arda Turan'ın döneceği tek yerin Galatasaray olduğunu belirten Şükrü Ergün, "Arda biçim evladımızdır. Burası onun yuvasıdır. Bir gün Türkiye'ye dönecekse döneceği yer Galatasaray'dır. Kapılar ona her zaman açıktır.

Arda da bizim bu söylediklerimizi boşa çıkarmadı. O da aynı duyguları paylaştığını söyledi. Biz de çok mutlu olduk. Arda bir gün Avrupa'daki misyonunu tamamladığını düşünür, dönmeye karar verirse kapılar ona sonuna kadar açık. Şu an için önemli olar onun mutluluğu" dedi.