Ünal Aysal meydan okudu

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal meydan okudu
Ünal Aysal meydan okudu
GİRİŞ 21.08.2014 21:11 GÜNCELLEME 22.08.2014 02:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

GS TV'ye konuşan Ünal Aysal, şunları söyledi:

* Florya'ya geçtiğimiz seneye nazaran daha sık gelmeye çalışıyorum. Burada olduğum zaman gelişmeleri yerinde izlediğim ve aynı havayı futbolcularla paylaştığım için daha mutlu oluyorum.

- Süper Kupa mücadelesi özellikle Soma için çok önemli bir maç. Bu maçın havasını apayrı bir konteks içinde tutmamız ve bu şekilde muhafaza etmemiz gerekiyor. Tahmin ediyorum ki dostça geçecek bir maç olacaktır.

* Benim vermek istediğim mesaj son derece net. Kulüplerin yönetimleri arasında birtakım yanlış uygulamalardan kaynaklı, fair-play'e uymayan, hiçbir zaman tasvip etmediğimiz, spordaki bazı yanlışlara dikkat çekmek istediğimiz konularla ilgili ithilaflar var, bunu inkar edemeyiz. Olduğu sürece de Galatasaray bunların her zaman karşısında duracaktır. 17 Haziran duruşumuz da bunun için yapılmıştır ve bu duruşumuz bundan sonra da bozulmadan devam edecektir.

Benim vermek istediğim mesaj; kulüpler ve yönetimler arasındaki anlaşmazlığın sahaya yansımaması ve taraftarları karşı karşıya getirmeyecek bir düzeyde yöneticilerin arasında tutulması ve orada bir çözüm bulunması şeklindeydi. Bu görüşüm değişmedi. Bugün de bunu tekrarlıyorum, taraftarlarımızı karşı karşıya getirmeliyim. Ama diğer konularda duyarlılığımızı birebir devam ettireceğiz ve bunların sahalardan yok olması için, tamamen kalkması için, biz Galatasaray olarak başlattığımız mücadeleyi de sonuna kadar devam ettireceğiz. Bunda bir değişikliğimiz yok, bunu net olarak tekrarlıyorum.

* Biz sık sık görüş değiştiren bir ekip değiliz. İlk günden beri görüşlerimiz belli. Üç senedir ben aynı görüşleri tekrarlıyorum; sahada fair-play, taraftarlar arasındaki dostluk ve bir yanlışlık varsa o yanlışlığın düzeltilmesi, yanlışlığı yapan insana da gerekli duyarlılığın gösterilmesi. Bunda sadece kulüp yönetimleri yok, kulüplerin dışındaki kurumların da mesuliyetleri, sorumlulukları ve onlara karşı duyarlılığımızın da net olarak gösterilmesi lazım. Biz bunu her fırsatta gösteriyoruz, bundan sonra da aynen göstermeye devam edeceğiz.

* 4. yıldıza hepimiz inandık, bunun için çalışıyoruz. Gece-gündüz tüm gayretlerimiz bunun için. Taraftarlarımızı mutlu etmemiz gerekiyor. Bunun bilinci içindeyiz ve elimizden gelen imkanlarımız doğrultusunda her türlü çalışma bundan sonra da yapılacak. Önemli olan oyuncularımızın mutlu olması ve sporseverlerin seyrettikleri futboldan zevk almaları.

* Ice Bucket Challenge bence çok önemli ve güzel bir akım. Bu konuda kim bana meydan okumak isterse, ben de aynı şekilde buna katılırım. Ve gerekirse bir kova değil, iki kova buzu da başımdan aşağı dökerim.

YORUMLAR 1
  • safa1999 9 yıl önce Şikayet Et
    bende. als hastaları için kafasına buzlu su döktü sanmıştım:D
    Cevapla