G.Saray'ın gözdesi için flaş açıklama!

Galatasaray'ın stoper adayları arasında yer alan Alvaro Dominguez transferle ilgili konuştu, kulübünden açıklama geldi.

G.Saray'ın gözdesi için flaş açıklama!
G.Saray'ın gözdesi için flaş açıklama!
GİRİŞ 21.08.2014 15:00 GÜNCELLEME 21.08.2014 15:00

River Plate'den Kolombiyalı Eder Balanta'yı listesinin ilk sırasında yazan Galatasaray'da stoper alternatifleri arasında gösterilen Alvaro Dominguez için kulübü Mönchengladbach ve oyuncunun kendisinden flaş açıklamalar geldi.

Mönchengladbach Sportif Direktörü Max Eberl, teklifi doğrularken; "Transfer döneminin sona ermesine birkaç gün kaldı. Alvaro için bir teklif aldık. Şu anda oyuncuyu gönderip göndermeme kararını düşünüyoruz. Ancak, kısa ve uzun vadede kadromuzu planladık. Transfer döneminin bitimine kısa süre önce bir teklif gelmesini planlamıyorduk" ifadelerini kullandı.

"NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

25 yaşındaki Dominguez ise, "Şu anda transferim ile ilgili net bir şey söyleyemem. Bu işlerle menajerim ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde ne olacağını göreceğiz. Burada kalıp kalmayacağımı bilmiyorum" ifadelerini kullandı" diye konuştu.

Mönchengladbach'ın, Hamburg ile oynadığı Almanya Kupası mücadelesinde yedekler arasıdna yer alan İspanyol stoperin takımdan ayrılmasının beklendiği kaydedildi. Kulübü ile 2017 yılına kadar kontratı bulunan Dominguez'in peşinde Liverpool'un da bulunduğu belirtildi.

REAL'DEN ATLETICO'YA, ORADAN ALMANYA'YA!

15 Mayıs 1989 Madrid doğumlu olan Alvaro Dominguez Soto, İspanya alt yaş kategorilerinde milli takım forması giydi. Real Madrid altyapısından yetiştikten sonra Atletico Madrid'e imza atarak profesyonel olan 1,89'luk stoper, 2012/13 sezonu başında 8 milyon euro bonservis bedeli ile Mönchengladbach'ın yolunu tuttu.

Bundesliga'da omuz sakatlığı geçirdiği 2 aylık dönem dışında, 21 mücadelede forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, 1 gol ve 1 asistlik bir skor katkısı da yaptı.

KAYNAK: SPORX