Manchester City'den G.Saray'a kötü haber

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, golcü oyuncusu Edin Dzeko ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

Manchester City'den G.Saray'a kötü haber
Manchester City'den G.Saray'a kötü haber
GİRİŞ 20.08.2014 22:39 GÜNCELLEME 20.08.2014 22:39

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Bosnalı golcü ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalamaktan duyulan memnuniyet vurgulanırken, oyuncunun yeni sözleşmesinin bitiş tarihi olarak 2018 yılı işaret edildi.

''DAHA NE İSTEYEBİLİRİM Kİ''

4 yıllık imza sonrasında kulübün resmi internet sitesine konuşan Dzeko, "City'ye geldiğim ilk andan bu yana burada uzun yıllar kalmak istediğimi belirttim. Çünkü bu takımdaki ortamdan daha iyi bir yer yok. Buradaki hayatımı çok iyi şekillendirdim. Takım arkadaşlarımla iletişimim muhteşem. Kulüp ve takım çalışanlarının bize yaklaşımı muhteşem. Daha ne isteyebilirim ki..."

Yaz transfer döneminde sözleşmesinin son yılına giren Dzeko için Galatasaray'ın da girişimi olmuş ancak bu girişim olumsuz sonuçlanmıştı.

2011 yılında Bundesliga ekibi Wolfsburg'dan 27 milyon pounda transfer edilen Dzeko. Manchester City formasıyla çıktığı 155 maçta 66 gol atma başarısı göstermiş durumda.