Heyecanlandıran açıklama! "G.Saray..."

St. Etienne forması giyen Mevlüt Erdinç hakkında Galatasaray'ı heyecanlandıracak bir haber ortaya çıktı.

Heyecanlandıran açıklama! "G.Saray..."
Heyecanlandıran açıklama! "G.Saray..."
GİRİŞ 17.08.2014 13:57 GÜNCELLEME 17.08.2014 13:59

Fransa Ligue 1 ekiplerinden St. Etienne forması giyen Mevlüt Erdinç hakkında hocası Christophe Galtier açıklamalarda bulundu.

FIFA.com'da yer alan habere göre Galtier, "Bu sezon kendimize hedef olarak geçen sezondan daha fazla gol atmayı koyduk. Umarım Mevlüt geçen yıldan daha çok gol atar. Ligue 1'in en iyi golcülerinden birisi." ifadelerini kullandı.

'Galatasaray'ın ilgisi' ile gelen soruyu da yanıtlayan Galtier, "Galatasaray da dahil bazı takımların ona ilgi göstermesi şaşırtıcı değil." şeklinde konuşurken 'Bu, oyuncunun Galatasaray'a transfer olabileceği anlamına mı geliyor?' sorusuna için ise kaçamak sözler kullandı:

"Benden bu şekilde laf alamazsınız."

MEVLÜT'Ü TÜRKİYE HEYECANI SARDI

Öte yandan FIFA.com'da Mevlüt Erdinç'in de sözleri yer aldı. Kardemir Karabükspor ile Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan futbolcu, "9 yıl aradan sonra Avrupa'da oynayacağım. PSG ile bir sezon oynadım ancak bu yeterli değil." dedi.

Transfer konuları hakkında ise Mevlüt'ün herhangi bir ifade kullanmaması dikkat çekti. Fransa Ligi'nde ilk hafta maçları geride bırakılırken Mevlüt, 2 gol atarak etkili bir başlangıç yaptı.