Galatasaray'a Arsenal'den kötü haber!

Galatasaray'da Campbell ve Podolski'nin Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde bildirilen kadrosunda yer alması ümitleri azalttı.

Galatasaray'a Arsenal'den kötü haber!
Galatasaray'a Arsenal'den kötü haber!
GİRİŞ 13.08.2014 10:39 GÜNCELLEME 13.08.2014 10:39

Galatasaray'da yabancı transferi çıkmaz sokağa döndü... Sarı-Kırmızılı yönetim dün bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Ancak bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkmadığı gelen bilgiler arasında. Prandelli'nin şu ana kadar istediği hiçbir oyuncunun transfer edilememesi büyük bir sıkıntı yarattı. Özellikle Arsenal'de oynayan Campbell ve Podolski'yi transfer etmek için girişimlerini aralıksız olarak sürdüren Galatasaraylı yöneticiler iki oyuncunun Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde bildirilen kadrosunda yer buldu.

CAMPBELL&PODOLSKI GİDEREK ZORA GİRİYOR

Teknik Direktör Prandelli'nin çok istediği Campbell ve Podolski eğer Arsenal forması altında 1 dakika oynasa bile Galatasaray'a transfer oldukları takdirde Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak. Bu durumu bilen Sarı- Kırmızılı yöneticilerin her iki futbolcunun transferinden umutsuz olduğu ortaya çıktı. Yönetim ayrıca Prandelli'ye verdikleri sözü yerine getirememenin de sıkıntısını yaşıyor.

PRANDELLI YÖNETİMDEN ÇABUK DAVRANMASINI İSTEDİ

G.Saray'da ekonomik sıkıntının büyük olması nedeniyle transferde adım atılamıyor. Listede yer alan yabancı oyuncular için istenen rakamların astronomik olması yönetimi zora soktu. İtalyan hoca Prandelli'nin bu durumdan memnun olmadığı ve yönetimden ellerini çabuk tutmalarını istediği öğrenildi.