G.Saray aradığı sağ beki Florya'da buldu!

Sağ beke takviye yapmak için girişimlerini sürdüren G.Saray'da yönetim ve teknik heyet, Veysel Sarı'nın gösterdiği performans ile rahatladı.

G.Saray aradığı sağ beki Florya'da buldu!
G.Saray aradığı sağ beki Florya'da buldu!
GİRİŞ 11.08.2014 16:51 GÜNCELLEME 11.08.2014 16:52

Son dönemde transfer ataklarını sıklaştıran Galatasaray'da bir ismin gösterdiği performans teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürüyor. Sezon öncesi kampın ve hazırlık maçlarının yıldızlarından olan Veysel Sarı, sarı-kırmızılılarda defansın sağı için formanın bir numaralı adayı olduğunu kanıtladı.

Antrenmanlarda hırslı görüntüsü ve çalışma arzusu ile teknik direktör Cesare Prandelli'nin gözüne giren 26 yaşındaki oyuncu, G.Saray'ın defansın sağına yapmayı planladığı transfer için de aceleci davranmasına gerek olmadığını gösterdi. Hücuma verdiği katkı ile de göze çarpan Veysel, geçtiğimiz sezon devre arasında alınan isimler arasında Alex Telles ile birlikte ayakta kalan isim oldu.

TRANSFERİN RAFA KALKMASI GÜNDEME GELDİ

1988 doğumlu oyuncunun gösterdiği performans sonrasında sağ beke yapılacak transferin rafa kaldırılması da gündeme geldi. Tarık Çamdal ve Şener Özbayraklı için yaptığı görüşmelerde yüksek bonservis bedellerine ve isteksiz yönetimlere takılan sarı-kırmızılılarda yönetim ve teknik heyet, Veysel'i yedekleyebilecek daha ucuz bir oyuncuya da yönelinebilineceği fikrinde birleşti.

Sezon başında Salih Dursun'un gönderilmesi, Emmanuel Eboue ve Sabri Sarıoğlu'nun ise kadro dışı kalması ile birlikte alternatifsiz kalan Veysel Sarı ile birlikte defansın sağında düşünülen bir diğer isim olan Hamit'inperformansından ise memnun kalınmadı. Teknik direktör Prandelli, sağ bekte denediği tecrübeli yıldızın durumunun iç açıcı olmadığını yönetime bildirdi.

KAYNAK: SPORX