Doria'nın menajerinden flaş açıklama!

Botafogo'nun savunma oyuncusu Doria'nın menajeri Jolden Vergette, Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'a transferi hakkında konuştu.

Doria'nın menajerinden flaş açıklama!
Doria'nın menajerinden flaş açıklama!
GİRİŞ 10.08.2014 11:57 GÜNCELLEME 10.08.2014 11:57

Doria'nın menajeri Galatasaray'ın da ilgilendiği Doria'nın transferi konusunda açıklamalarda bulundu. Doria'nın menajeri Jolden Vergette yaptığı açıklamada, Doria'nın transeri konusuna açıklık getirdi.

Galatasaray'ın savunmaya yapacağı transfer için gündemine aldığı Doria'nın için geçtiğimiz günlerde kulübünden 3 aydır parasını alamadığı ortaya çıkmıştı. Oyuncunun menajeri Jolden Vergette, Brezilya basınından Espoertesterra'ya yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu.

"Doria ile olan ilişkimizde bir problem yok. Bazı kötü niyetli insanlar aramıza nifak sokmaya çalıştı. Doria yaptığım her şeyi ve onun için yarattığım fırsatları biliyor."

Doria'nın peşinde iki Avrupa kulübünün olduğu, bunlardan bir tanesinin Atletico Madrid, diğerinin de Galatasaray olduğu vurgulandı.

Botafogo, Doria'nın satışına onay verdi

Alacakları ödenmiş olmasına rağmen Doria'nın 14 yaşından bu yana yer aldığı Botafogo'dan yine de ayrılmak istediği, ancak ayrılırken kulübüne para kazandırmak istediği yazıldı. Haberlerde bu isteğini kulübüne ileten Doria'nın gelecek tekliflerin geri çevrilmemesini istediği belirtildi. Botafogo yönetiminin de bu isteği değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin yaklaşık iki yıldır izlediği oyuncu için yakın zamanda Brezilya kulübüne resmi teklifte bulunacağı ve oyuncuyu İstanbul'a getirmeyi planladığı aktarıldı.