G.Saray "işe yaramaz" deyip yollamıştı!

G.Saray 3 yıl önce beğenmeyip gönderdiği Akhisar Belediyespor'un stoperi Uğur Demirok'u geri alabilmek için milyon euroları gözden çıkardı.

G.Saray "işe yaramaz" deyip yollamıştı!
G.Saray "işe yaramaz" deyip yollamıştı!
GİRİŞ 06.08.2014 16:23 GÜNCELLEME 06.08.2014 16:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarı kırmızılı kulübün altyapısında yetiştikten sonra A takım için yeterli bulunmadığı için sırasıyla Gaziantepspor, İstanbulspor, Beylerbeyi ve Kartalspor'a kiralık verilen Uğur, 2011 yılında sözleşmesi bitince 23 yaşında Galatasaray tarafından kapının önüne kondu. O dönemde Akhisar Belediyespor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, genç milli takımlardan tanıdığı Uğur'u beş kuruş bonservis parası ödemeden yeşil siyahlı kulübe kazandırdı.

PTT 1'inci Ligi'de oynayan Akhisar Belediyespor'daki ilk sezonunda 5'i ilk 11'de olmak üzere 11 maçta forma giyen genç stoper, bu arada şampiyonluk sevinci yaşadı. Hamzaoğlu'nun gözdelerinden biri haline gelen Uğur Süper Lig'de 2012-13 sezonunda 29, geçen sezon 31 maçta banko görev yaptı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim 2011'de Galatasaray için yeterli bulmadığı Uğur Demirok'u 2014'te A Milli Takım'a çağırdı. Sarı kırmızılı yöneticiler giderek yıldızı parlayan 26 yaşındaki futbolcuyu alabilmek için Akhisar Belediyespor'un kapısını çalarken Ege kulübünün Uğur için 3 milyon euro artı Umut Bulut'u istediği, pazarlığın devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • tacettincakir 9 yıl önce Şikayet Et
    hala daha yaramaz. abartmayın adam arkasını dönene kadar 2 gün geçiyor
    Cevapla