Flaş açıklama: G.Saray'dan teklif aldık

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Doria için bir flaş bir açıklama geldi.

Flaş açıklama: G.Saray'dan teklif aldık
Flaş açıklama: G.Saray'dan teklif aldık
GİRİŞ 04.08.2014 11:02 GÜNCELLEME 04.08.2014 11:16

Doria'nın menajeri Jolden Vergette yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Doria ile ilgilendiğini ancak bu konuda karar verici tarafında Botafago olduğunu söyledi.

Doria için sadece Galatasaray'dan değil Avrupa'nın çeşitli takımlarından da cazip teklifler aldıklarını vurgulayan Vergette, "Galatasaray, Ocak ayında bir teklif yapmıştı ve o zaman bu teklif kulüp tarafından geri çevrilmişti. Şu anda bir ilgi söz konusu ve kesin kararı Botafago kulübü verecek." dedi.

Sözleşmesinde 17 milyon avro serbest kalma maddesi bulunan Doria için 5.5 milyon avroluk bonservis bedelini gözden çıkartan Galatasaray'ın Brezilya kulübünün talep ettiği 9 milyon avroluk bonservis bedelini karşılamasına imkansız gözüyle bakılıyor. Doria'yı kadrosuna katabilmek için Dany, Eboue, Onteveiro ile kesin olarak yollarını ayırmak zorunda olan sarı-kırmızılı yönetim, Botafago'nun 5 milyon avro seviyesine inmesi durumunda transfer için bir kez daha harekete geçecek.