Ünal Aysal'dan transfer açıklaması

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal merak edilen transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ünal Aysal'dan transfer açıklaması
Ünal Aysal'dan transfer açıklaması
GİRİŞ 02.08.2014 03:09 GÜNCELLEME 02.08.2014 03:10

Aysal son günlerde transferde adı geçen Arsenal'in Kosta Rikalısı Campbell için, "Evet, onu kadromuzda istiyoruz. Fakat Arsene Wenger kendisini kadroda tutmayı ve bu sezon kendisinden faydalanmayı istiyormuş. Şu anda biten bir şey yok. Wenger bırakmazsa bu transfer olmaz" dedi.

Başkan Aysal, son günlerde adı sık sık gündeme gelen Tarık Çamdal ve Mevlüt Erdinç hakkında ise, "Bizim bu iki oyuncuya ayırdığımız bütçe ortada. Fakat kulüpleri çok yüksek rakamlar talep ediyorlar..." 

HİÇ ACELE ETMEYECEĞİZ 

"Galatasaray, bütçesinin dışına çıkamaz. O nedenle rakamlar inmediği sürece bu transferler olmaz" yorumunu yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı "Daha önce de belirttiğim gibi hep aynı şeyi söyledim. Acelemiz yok, zamanımız var. Zaten elimizde geniş ve iyi oyunculardan kurulu bir kadro var. Acele edip yanlış yapmayacağız. Eksik bölgelere transfer yapılabilir" diyerek taraftarlara SABAHvasıtasıyla mesaj gönderdi. 

GERİ ADIM ATMAYIZ 

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin ve Tarık Çamdal transferi için toplam 20 milyon lira (yaklaşık 7 milyon Euro) istediklerini söyledi. Takas haberleri için de konuşan Hoşcan, "G.Saray'a takasta sadece Umut Gündoğan'a sıcak bakacağımızı söyledik. Trabzon'dan da Tarık'a teklif var" dedi. Hoşcan son olarak iki oyuncu için istedikleri paradan geri adım atmayacaklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: SABAH