Aysal çileden çıktı! Transferden vazgeçti

G.Saray ile Eskişehirspor Tarık Çamdal için görüşmelerini sürdürürken, Eskieşhirsporlu yöneticinin söylediği laf Ünal Aysal'ı çok kızdırdı.

Aysal çileden çıktı! Transferden vazgeçti
Aysal çileden çıktı! Transferden vazgeçti
GİRİŞ 31.07.2014 21:07 GÜNCELLEME 31.07.2014 21:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor cephesi her ne kadar "Tarık ve Erkan için Galatasaray ile anlaşabiliriz" dese de Galatasaray kanadında bu transferlere artık 'Yok' gözüyle bakılıyor. Erkan Zengin'in listelerinde hiç olmadığını dile getiren Galatasaraylı yöneticiler Tarık için de "Hiçbir zaman 4 milyon Euro artı bir futbolcu teklif etmedik" diyorlar..

''HAZIR YAKALAMIŞIZ, BIRAKIRMIYIZ?''

Tarık Çamdal transferinde paranın artık geri planda kaldığı şeklinde... Çünkü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Eskişehir'in bu transfere bakış açısından son derece rahatsız olmuş durumda. Aradaki insanlara Eskişehir yöneticilerinin "Nasıl olsa seve seve (!) Galatasaray Tarık'ı alacak. Biz de onun için indirim yapmıyoruz. Hazır yakalamışız, bırakır mıyız?" demesi ortamı fazlaca gerdi.

Galatasaray Tarık Çamdal defterini açılmamak üzere kapatmaya çok yakın. Başkan Aysal'ın "Hemen başka bir sağ bek bulun. Hem para vereceğiz hem de hakarete mi uğrayacağız" çıkışı Galatasaray cephesinde başka arayışlar başlattı.

Bilindiği gibi Galatasaray devre arasında 1 milyon Euro vermediği için Tarık Çamdal transferini gerçekleştirememişti. Bunun üzerine Tarık kulübüyle sözleşmesini uzatmış, anlaşmasına "Gittiği takımdan elde edilecek bonservis bedelinin yüzde 25'ini oyuncu alır" maddesi ekletmişti.

YORUMLAR 1
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Peki trabzondan "seve seve "cebren aldığınız topçuları alırken adilmiydi?. Adamlar profosyonel bakıyor. Kaç defa böyle para kazanacaklar. Herkesi Trabzonmu sandınız?
    Cevapla