Wesley Sneijder kesin kararını verdi

Wesley Sneidjer'in menajeri Guido Albers, yıldız futbolcunun transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Wesley Sneijder kesin kararını verdi
Wesley Sneijder kesin kararını verdi
GİRİŞ 26.07.2014 04:10 GÜNCELLEME 26.07.2014 04:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

James Rodriguez'i 80 milyon Euro'ya Real Madrid'e satan Monaco'dan gelen bir resmi teklif olduğunu vurgulayan Hollandalı'nın temsilcisi, Sneijder'in Galatasaray'dan başka bir yere gitmeyi düşünmediğini ve kariyeri boyunca Galatasaray'da kalmak istediğni söyledi.

''MONACO TEKLİF YAPTI AMA...''

Guido Albers, "Dünya Kupası boyunca bir çok kulüp benimle Sneijder ile ilgili temasa geçti. Bununla birlikte Sneijder bir transfer istemiyor. Birçok kulüp ilgilendi ama bunlar arasında Manchester United yoktu. Monaco bir teklif yaptı ama Sneijder Galatasaray'da kalmak istedi" ifadelerini kullandı.

Guido Albers, Wesley Sneijder'in İstanbul'daki yaşamından memnun olduğunu belirtirken, sarı-kırmızılıların patronu Ünal Aysal ile olan iyi ilişkisine de değindi.

Guido Albers, "Önce de dediğim gibi Sneijder İstanbul'daki yaşamından çok memnun ve buraya alıştı. Ünal Aysal'la da çok iyi bir ilişkisi var. Sneijder kariyerinin kalan bölümünde Galatasaray'da forma giymeyi düşünüyor. Böyle bir seçeneği var ve şu anda sözleşme uzatma konusunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Menajer sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Galatasaray ile Sneijder'in sözleşmesini 2 ya da 3 yıl uzatma konusunda görüşüyoruz. Sözleşmesinin bitimine 2 yıl var, o yüzden bunu Sneijder 5 yıl daha takımda kalacak diye okuyabiliriz."

YORUMLAR 2
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayin rakibi olsaniz ne yaparsiniz ?. Burak ve Sneider'i tuttugun zaman Galatasarayin gol yollarini %50 oraninda kapatirsin. Geriye kalan %50'nin en az %30unu yapacak, yani yerden-havadan etkili bir Santrafor zaten yok. Kaliyor diger oyuncularin yapacagi %20lik katki. Bu sebeple Sneijder sabit oynamaz. Forvet oyuncularina yapacagi gibi diger orta saha oyuncularin da gol yuzdesini yukseltecek asistleri yapabilmeli. Galatasaray icin Sneijder'in HIZLI oyunu avantajdir.
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Belkide Sneijderi Hagi gibi, Alex gibi oynatmak lazim. Sahip oldugu Futbol bilgisinin yaninda 'Al-ver kafana gore takil' demek daha dogru gibi. ilerde oynayan Sneijder'in arkasina da orta sahaya direnc saglamak amaci ile Veysel, Furkan ve hatta Balta takviyesi yapilabilir. Sag bek yine Eboue olur. Sneijder'e 'geri gel' demek yerine 'ileri-geri' oynayan adami Sneijder'in etrafina koymak lazim. Kendisi de hirsi geregi, kosar zaten. Prandelli'nin Pirlo'su daha cok mu kosuyordu ?
    Cevapla