Prandelli Süper Kupa'ya odaklandı!

Galatasaray, planlarını 25 Ağustos’taki Süper Kupa Finali'ne göre yapıyor.

Prandelli Süper Kupa'ya odaklandı!
Prandelli Süper Kupa'ya odaklandı!
GİRİŞ 25.07.2014 21:39 GÜNCELLEME 25.07.2014 21:39

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin ilk hedefi Süper Kupa...

İtalyan teknik adam, 25 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa mücadelesinde Fenerbahçe'yi yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.

Galatasaray'a transferinin ardından hem takımının hem de rakiplerin görüntülerini izleyen deneyimli teknik adam, Süper Kupa maçına odaklandı. Fenerbahçe'nin oynadığı tüm karşılaşmaları özel olarak hazırlatan Prandelli, rakibi tüm yönleriyle değerlendirmeye çalışıyor.

Son iki sezondur Fenerbahçe ile Süper Kupa maçlarında karşılaşan Galatasaray, ezeli rakibini mağlup ederek 2 yıl üst üste kupayı müzesine götürdü. Sarı kırmızılılar için bu maçın önemini dikkate alan Prandelli, Rapid Wien maçında yapılan hataları göz önüne alarak Süper Kupa Finali'ne kadar takım savunmasını en üst düzeye getirmeyi amaçlıyor.

Takıma geç katılan Chedjou, Melo ve Muslera'nın fizik seviyelerinin artması için ayrı program hazırlatan Prandelli, gözündeki problemden dolayı hazırlık maçlarını kaçıran Semih Kaya'ya Fenerbahçe derbisinde forma verecek. 

Dünya Kupası sonrası tatilini sürdüren Sneijder'i bekleyen Prandelli, Hollandalı yıldıza derbide şans verebilir. Galatasaray'ın ikinci etap kamp çalışmalarına katılacak Sneijder, Prandelli'nin en büyük kozlarından biri olacak.

Prandelli, tecrübeli oyuncuya  ikinci kaptanlığı teklif edecek.