Prandelli: Beklemeden imza atalım

Napoli forması giyen Juan Camilio Zuniga'nın Galatasaray tarafından isteneceği iddia edildi.

Prandelli: Beklemeden imza atalım
Prandelli: Beklemeden imza atalım
GİRİŞ 25.07.2014 16:59 GÜNCELLEME 25.07.2014 16:59

Galatasaray yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, savunmanın sağı için aradığı ismi İtalya'da buldu. Sabri Sarıoğlu'nu kadro dışı bırakan Eboue'yi gönderen sarı-kırmızılıtakımın hedefindeki isim; Napoli'nin Kolombiyalı oyuncusu Juan Camilio Zuniga oldu.

İtalya'dan IlSussidiario'nun özel haberine göre Kolombiya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda boy gösteren ve sağ bekteki performansı ile dikkat çeken Zuniga, Prandelli'nin radarına girdi. Yönetime oyuncunun durumu ile ilgili bilgi alınması yönünde rapor verdiği ifade edilen Prandelli, "Mali şartların uygun olması halinde beklemeden imza atalım" dediği yazıldı.

Geçen sezon Napoli ile olan sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatan Zuniga için serbest kalma maddesi 30 milyon euro olarak belirlendi. Bu şartlar altında G.Saray'ın transfer için yüksek bir bonservis bedeli ödeyebileceği konuşulurken oyuncunun piyasa değeri ise 11 milyon euro civarında...

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez'in Zuniga'nın satılması durumunda 'okey' vereceğini yazan haber G.Saray'ın kısa süre içerisinde bir teklif yapacağını da ekledi.

Zuniga, Dünya Kupası'nda Brezilya ile oynanan maçta Neymar'ı sakatlamış, ardından ölüm tehditleri almıştı. 28 yaşındaki oyuncu 2009 yılından bu yana Napoli forması giyiyor.