G.Saray'ın iki yabancısı resmen ayrılıyor!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor.

G.Saray'ın iki yabancısı resmen ayrılıyor!
G.Saray'ın iki yabancısı resmen ayrılıyor!
GİRİŞ 25.07.2014 06:59 GÜNCELLEME 25.07.2014 11:23

Olcan Adın, Sinan Bolat, Kaan Baysal ve Sinan Gümüş gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray yönetimi takımdaki futbolcularına transfer teklifleri alıyor. Sarı kırmızılılardan gelen haberlere göre takımın iki yabancı ismi yakın zamanda kulüpten ayrılacak.

Eboue Premier Lig yolcusu

Yeni sezon öncesi kampına götürülmeyen futbolculardan Fildişili Emmanuel Eboue'ye Premier Lig takımlarından Leicester City talip oldu. Leicester yerel basınında yer alan haberlerde Leicester kulübünün Premier Lig tecrübesi olan isimleri kadrosuna katarak ligde kalmayı hedeflediği ve Galatasaray'a 2 milyon Euro'luk bir teklifte bulunacağı yazıldı. Gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Eboue'nin de tekrar İngiltere'ye dönmek istediği belirtilirken Fildişili oyuncunun İngiliz kulübüyle alacağı yıllık ücret konusunda pazarlık halinde olduğu aktarıldı. 

Dany Fransa'ya

Galatasaray'da gözden çıkartılan Dany'nin adı Süper Lig kulüpleri ile anılsa da St. Etienne kulübüyle tecrübeli stoperin menajerinin transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi. Fransız basınında yer bulan haberlerde oyuncunun yakın bir zaman içerisinde Galatasaray'dan ayrılacağı ve Fransız kulübüne imza atacağı iddia edildi. Hatırlanacağı üzere Galatasaray'ın Mevlüt transferi için girişimlerde bulunduğu dönemde Dany'nin ad takasda da gçmişti. Sarı krımızılıllarda Eboue'nin alacaklarını bırakması karşılığında serbest kalması gündemdeyken Dany için Fransız kulübünden 2 milyon Euro bonservis talep edildiği iddia ediliyor. İki ismin de yakın zamanda kendileriyle ilgilenen kulüplerle anlaşması ve kulüpten ayrılması bekleniyor.