Yabancı futbolcular için kararını verdi!

Galatasaray yeni sezonda yabancı konusunda elden çıkarma sorunu yaşarken Cesare Prandelli yabancı futbolcular konusunda karar verdi.

Yabancı futbolcular için kararını verdi!
Yabancı futbolcular için kararını verdi!
GİRİŞ 24.07.2014 09:20 GÜNCELLEME 24.07.2014 09:33

İtalyan Hoca, yeni sezonda Sneijder, Melo, Muslera, Alex Telles golcüyü 11'de düşünüyor. Bruma, Amrabat ve Chedjou kulübede olacak.

Galatasaray yeni sezonda yabancı konusunda elden çıkarma sorunu yaşarken Cesare Prandelli'nin de 5+3 formülü belli oldu. Yabancı transferinde 1 tane oyuncu alma ihtimali olan Prandelli, golcü veya stoper konusunda plan yapıyor. Ancak Prandelli, hazırlık maçları ve ikinci kampın sonunda son kararını verecek. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağı için zaman sorunu olmayan Aslan, son yabancısını 1 Eylül'de kadrosuna dahil edecek.

GOLCÜ VE STOPER ALINIR MI?

10 yabancısı bulunan ama Dany, Eboue, Lucas Ontivero'yu gözden çıkartan Aslan'ın mevcut sistemde kullanacağı 7 yabancısı var. Yeni sezonda 5+3 kontenjanı var. Prandelli bu konuda 11'deki 5'lisini neredeyse belirledi. Sneijder, Melo, Muslera dünya yıkılsa kadrodaki yerini alacak. Alex Telles de 4. yabancı olarak 11'deki yerini sürekli bulacak. 5. yabancı olarak yabancı golcü olacak. Amrabat ve Bruma Burak oynadığında dönüşümlü 11'de kullanılacak. Bruma sakatlığı nedeniyle her maç oynayamazken Amrabat da çilingir olarak kulübede olacak. Stoper alınırsa Chedjou gönderilecek.

PRANDELLİ'NİN 11'İ

Muslera - Veysel, Semih, Koray, A.Telles - Melo, Selçuk, Olcan, Sneijder, Amrabat (Bruma) - Burak

YABANCI DURUMU

1- Snejder
2- Muslera
3- Melo
4- A.Telles
5- Amrabat
6- Bruma
7- Chedjou
8- Golcü

KADRO DIŞI 

Eboue
Lucas
Dany

KAYNAK: AKŞAM