Prandelli'den Pirlo ve Balotelli cevabı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın İtalyan teknik patronu Cesare Prandelli, basın toplantısı düzenledi.

Prandelli'den Pirlo ve Balotelli cevabı
Prandelli'den Pirlo ve Balotelli cevabı
GİRİŞ 22.07.2014 14:19 GÜNCELLEME 22.07.2014 15:27

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın İtalyan teknik patronu Cesare Prandelli, sarı kırmızılı takımın yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ettiği Avusturya kampında basın toplantısı düzenledi.

İşte Prandelli'nin açıklamaları;

"Kampımız şu ana kadar iyi gidiyor. Herkes tarafından güzel bir çalışma oluyor. Çalışmalar hızla devam ediyor. Dayanabilen ve kazanabilen bir takım kurmaya çalışıyoruz."

"Biz bu periyotta değişiklikler yaptık. Bu her zaman şok edici değişiklikler olur. Hep birlikte bir karar aldık ve teknik açıdan yeni bir proje hazırladık. Sağ bek için farklı pozisyonları deniyoruz. İstanbul'da kalan bütün çocuklar çok iyi çalışıyorlar. Bir profosyonel futbolcunun yapması gerektiği budur. Galatasaray çalışanı ise bunu yapması gerekiyor."

"SABRİ'YE KARŞI KÖTÜ DÜŞÜNCEM YOK"

"Sabri kararı herkes tarafından alınmıştır. Kişisel olarak Sabri'ye ya da diğer oyunculara karşı herhangi kötü bir düşüncem yok ama değişim zamanı geldi. Sıkıntımız olan bölgelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

"Benim söyleyeceğim bir şey var. Kendisi çok iyi bir insan. Hiçbir zaman benkişisel olarak herhangi bir eleştiride olmam. Ne kadar çalışıyor ben ona bakarım."

PIRLO VE BALOTELLİ CEVABI!

"Basında yer alan isimlerde hiçbir gerçeklik bulunmuyor. Herkesin Bruma konusunda sabırlı olması gerekiyor. 6 aylık bir sakatlıktan sonra bir sıkıntı olabilir. Ritmini ve hızını tekrardan kazanması gerekiyor. Sabırlı davranmamız lazım, çünkü çok yetenekli bir oyuncu. Umarım karakter açısından güçlüdür, çünkü baskıları kaldırması gerekiyor."

"Ben hazır olduğum sorulara cevap verebilirim. Gelecekle ile ilgili cevaplayamam. Sneijder çok yetenekli bir oyuncu. Sneijder Galatasaray'ın oyuncusudur."

"Ben çok güzel bir seçenek yaptım hayatımda. Kazanmamız gerekiyor 4. yıldız için. Benim için profesyonel açıdan ayrı bir hevestir Galatasaray. Ben buraya isteyerek geldim. Bizim sırrımız olacaktı oruç olayı. Size güvenmeyeceğim bir daha."

"YENİ GALATASARAY'I ÇOK SEVECEKSİNİZ"

"herkes takımı ofansif olmasını düşünebilir ama futbolda defansta yapmak var. Dengeyi kurmak lazım, dengeyi kurduktan sonra da Galatasaray'ı seveceksiniz. Futbol bu aralar belirli bir noktaya gelmekte. Maç boyunca forvetlerle oynayamayız. Maç boyunca defans yapmamız gerekiyor. Modern futboldan bahsediyoruz. Benim için ofansif bir takım her zaman birlikte koşarak her zaman kazanması düşüncesi olması gerekiyor."

"Pozitiflik olarak çok önemli bir şey var. Herkesin istekli olduğunu görmek. Kimse çalışmaktan kaçmıyor. Bu gerçekten çok güzel. Herkesin istekli olması beni çok mutlu etti. Fiziksel olarak da çok çalışıyoruz. Hiç kimse antrenmandan kaçmadı. Bu benim için çok pozitif bir olaydır."

"BENİ ŞAŞIRTAN ŞEY..."

"Beni dün şaşırtan bir şey ise; herkesin kısa bir dönemde çalışmasına rağmen 40. dakikaya kadar hiçbir zaman topu havadan oynamadık. Tabi bazen yapmamız gerekiyordu. Bu benim için çok önemli. Benim verdiğim mesajlara reaksiyonu gördüm."