G.Saray açıkladı: Tarık Çamdal için...

Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Lütfi Arıboğan, Lig TV'ye verdiği röportajda gündemdeki sorulara yanıt verdi.

G.Saray açıkladı: Tarık Çamdal için...
G.Saray açıkladı: Tarık Çamdal için...
GİRİŞ 21.07.2014 16:26 GÜNCELLEME 21.07.2014 16:44

Roberto Mancini'nin ayrılışından Cesare Prandelli'nin gelişine kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Lütfi Arıboğan transferle ilgili önemli ifadeler kullandı.

Avusturya kampının kadrosuna alınmayan Sabri Sarıoğlu hakkında da konuşan Arıboğan, bu sezon dördüncü yıldız nedeniyle şampiyonluğa kenetlendiklerini dile getirdi.

İşte Arıboğan'ın o sözleri;

MANCINI VE AYRILIK...

"Mancini'nin sayın başkanımızla bir görüşmesi oldu ve dostça bir ayrılık oldu. Bir şey istedi de kulüp onu karşılayamadı ve o yüzden bir ayrılık oldu şeklinde bakmamak lazım. "

"Teknik direktör arayışımızda üst düzey tüm hocalarla görüştük. Birçok antrenöre aynı dönemde bakmak zorunda kaldık. Prandelli kariyerinde disiplini öne alan ciddi üst düzey bir teknik direktör. Şanssız bir turnuva geçirdi. Bunun önemli bir kariyer olduğunu düşünüyoruz."

SABRİ SARIOĞLU'NUN KADROYA ALINMAMASI...

"Prandelli kamp kadrosunda Sabri'ye yer vermedi. Sabri bizim kaptanımız uzun yıllar görev yapmış değerli bir oyuncumuz. futbolun içerisinde böyle şeylr olabiliyor. Bunu kadro dışı diye düşünmemek lazım. Avusturya kampının kadrosuna almadı. Dönüşte değerlendirebilir. Düşünebilir, düşünmeyebilir bu hocanın kararı olacaktır. Bunu başkanımız atfetmek yanlış. Sabri uzun yıllar hem Türk futboluna hem Galatasaray'a hizmet etmiştir. Kendisini ve ailesini ayrıca severim. Teknik direktörler karar alırlar ve her kararı sorgulanmaz hocaların. Açıkçası ben sorma gereği duymadım. Prandelli böyle bir karar aldı."

"TARIK ÇAMDAL İÇİN OLUMLU..."

"Transfer görüşmeleri devam ediyor ama şu an yüksek rakamlardan bahsediliyor. Bu sene böyle rakamların Türkiye futbol transfer piyasasında çok geçerli olduğunu düşünmüyorum. Rakamlar azaldığında tekrar düşüneceğiz. Tarık Çamdal için olumlu düşünüyoruz."

E-BİLET SİSTEMİ HAKKINDA...

"E-Bilet yeni bir uygulama ve geçiş dönemi yaşanıyor. Taraftarlarımız kombine alırken yavaş davrandılar. Bir yandan e-bilet işlemi de yapmaları gerekiyor. Süratla adapta olunacaktır. Sahada kapatma ce3zası sporda olmaması gerek ama küfür de olmamalı. Birçok sistem denendi. Önemli olan takım taraftarlarının bilince ulaşması ve küfürden uzak durması."

"DÜNYANIN SONU DEĞİL"

"Her sezon bir şampiyon çıkıyor. Bu sene dördüncü yıldız senesi olduğu için bir şampiyonluğu düşünüyoruz o nedenle camia olarak taraftarımızla birlikte şampiyonluğa konsantre oluyoruz. Bunu başarmak için gayret gösteriyoruz, başaramazsak da dünyanın sonu değil"