Dünya Kupası'nın yıldızı Aslan yolunda!

İddialara göre Galatasaray, Arsenal’in 22 yaşındaki Kosta Rikalı genç oyuncusu Joel Campbell’i transfer listesine aldı.

Dünya Kupası'nın yıldızı Aslan yolunda!
Dünya Kupası'nın yıldızı Aslan yolunda!
GİRİŞ 19.07.2014 10:48 GÜNCELLEME 19.07.2014 10:49

Drogba gittikten sonra hücum bölgesine yabancı takviye arayan G.Saray, gözünü Arsenal’in 22 yaşındaki Kosta Rikalı genç oyuncusu Joel Campbell’a dikti.

Habertürk'ün iddiası şu şekilde;

İngiliz kulübünün geçen sezon deneyim kazanması için Olympiakos’a gönderdiği Campbell’ı kiralık olarak renklerine bağlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, Arsenal’e resmi teklif yapmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Arsene Wenger, hücum bölgesindeki alternatiflerin fazlalığı nedeniyle bu oyuncuyu yine kiralık olarak göndermeyi düşünüyor.

İngiliz kulübünden yıllık 1.5 milyon Euro alan Kosta Rikalı yıldızın ücreti dışında, sadece 500 bin Euro ödenerek kiralanması düşünülüyor.

Campbell’ın da G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı ve görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURULACAK

Campbell hem hücumda hem de sağ kanatta forma giyebiliyor. Mancini gibi sık sık sistem değişikliği düşünen Cesare Prandelli’nin, bu oyuncuyu iki bölgede de değerlendirebileceği için transfere olumlu yaklaştığı ifade edildi.

ERSUN YANAL DA İSTEMİŞTİ

Geçen sezon Olympiakos’ta çok başarılı bir performans gösteren Campbell, Fenerbahçe’nin de radarına girmişti.

Ersun Yanal, Emenike ya da Sow’un ayrılması halinde Campbell’ın transferini istemiş ancak iki oyuncuya beklenen teklifler gelmeyince Campbell gündemden çıkmıştı.

OLYMPIAKOS'TA PARLADI

2011’de Arsenal’e gelen Campbell, sırasıyla Lorient, Betis ve Olimpiakos’a kiralandı. Kosta Rikalı genç yetenek, patlamayı Yunanistan’da yaptı.

Geçen sezon Olimpiakos’ta 43 maçta 11 gol attı, 11 asist yaptı. Olympiakos’un Devler Ligi’nde ikinci tura çıkmasında aslan payını aldı.

MUSLERA’YA DA ATTI

Kosta Rikalı golcü, Dünya Kupası’nda da oldukça iyi bir performans sergilemiş ve 3-1 kazandıkları Uruguay maçında Muslera’yı avlamıştı.