Flaş açıklama: Galatasaray ile anlaştım

Beşiktaş ile yolları ayrılan Hugo Almeida, sarı-kırmızılıların eski yıldızı Didier Drogba'ya "Galatasaray ile anlaştım" dedi.

Flaş açıklama: Galatasaray ile anlaştım
Flaş açıklama: Galatasaray ile anlaştım
GİRİŞ 16.07.2014 02:30 GÜNCELLEME 16.07.2014 02:48

Galatasaray ile Almeida arasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Prandelli öncesi Galatasaray kulübü başkanı Ünal Aysal ile buluşan Portekizli golcünün menajeri Almeida'nın Galatasaray ile anlaştığını iddia etmişti. Galatasaray kaynakları Almeida'nın menajerinin açıklamalarını doğrulamazken golcü futbolcu ile ilgili bir iddia da Drogba'dan geldi.

Galatasaray'ın eski yıldızı yaptığı açıklamada;

"Almeida ile görüştüm. Galatasaray ile anlaştığını söyledi" dedi. Bu arada Almeida'nın iki gündür İstanbul'da olduğu ortaya çıktı. Dün Etiler'de bulunan Le Meridenne otele giriş yapan Portekizli futbolcunun menajeri dün "Galatasaray ile %99 anlaştık" açıklaması yaptı.

Galatasaray teknik direktörü Prandelli'nin Almeida konusuna sıcak bakmadığı biliniyor. Almeida'nın Drogba'ya "Anlaştım" demesi, menajerinin "%99 Galatasaray'da" açıklaması ve golcü futbolcunun İstanbul'a gelmesi kafaları karıştırdı. Bakalım Almeida'nın Galatasaray flörtü nasıl sonuçlanacak.

KAYNAK: 3PUAN