Sabri olayının perde arkası ortaya çıktı

Prandelli'nin, Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue’yi bir kalemde silmesinin perde arkasında Tarık Çamdal’ın bulunduğu ortaya çıktı.

Sabri olayının perde arkası ortaya çıktı
Sabri olayının perde arkası ortaya çıktı
GİRİŞ 15.07.2014 02:38 GÜNCELLEME 15.07.2014 11:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı kulüple iki yıllık resmi sözleşme imzaladıktan hemen sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’ne kapanan İtalyan çalıştırıcı, Eskişehirspor forması giyen yetenekli oyuncunun maç görüntülerini özel olarak izledi.

Prandelli, kırmızı-siyahlı kulüple olan sözleşmesini devre arasında 2018 yılına kadar uzatan 23 yaşındaki Tarık’ı beğenerek, sarı-kırmızılı yönetimden transfer edilmesini istedi.

''TARIK'I ALIRSAK SABRİ VE EBOUE GİDEBİLİR''

Yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Tarık Çamdal’ı alabilirsek sağ bek pozisyonunda oynayan Sabri ve Eboue gidebilir” diyen İtalyan teknik adam daha sonra her iki oyuncusunu da Avusturya kampı kadrosunun dışında bıraktı.

Beklentilere yanıt veremeyen Salih Dursun’un, Olcan Adın transferi sırasında Trabzonspor’a iki yıllığına kiralanmasına rağmen Sabri ve Eboue’yi gözden çıkaran Prandelli’nin, Tarık Çamdal için ısrarlı olduğu ifade edildi.

Eskişehirspor ile 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan Tarık’ın ise özellikle Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray’da oynamak istediği kaydedildi.

Ara transferde Cim-Bom’la el sıkışan milli futbolcu, kulüplerin bonservis bedelinde anlaşma sağlayamaması üzerine Eskişehirspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

YORUMLAR 3
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    çok isteyen takımına alsın. bu ayarda bir futbolcu bunca sene gs de çok bile durdu vefadan bahsetmeyin kimse bedava babasının hayrına oynamıyor
    Cevapla
  • ramazan taşkıran 9 yıl önce Şikayet Et
    sarbi sen de hakan şükürün akibetine uğradın yani. ama olsun ilk değilsin son da olmazsın. gs nin huyudur öyle adam satmak....
    Cevapla
  • Kenan KODALAK 9 yıl önce Şikayet Et
    Tarık = Veysel. İnşallah alınmaz. Hiç begenmediğim bir oyuncu.
    Cevapla