Prandelli o futbolcuya hayran kaldı!

Galatasaray'ın İtalyan hocası Prandelli, Endogan Adili'ye hayran kaldı.

Prandelli o futbolcuya hayran kaldı!
Prandelli o futbolcuya hayran kaldı!
GİRİŞ 14.07.2014 17:12 GÜNCELLEME 14.07.2014 17:12

Prandelli, idmanlardaki performansıyla Endoğan Adili'ye hayran kaldı. Genç oyuncunun Basel ve Grasshoppers'taki görüntülerini de izleyen İtalyan hoca yönetimden, "Yeni sezonda yıldızımız olabilir. Bir an önce pasaport sorununu çözün" talebinde bulundu. 

Cesare Prandelli, Galatasaray'ın başında çıktığı üç idmanın ardından özellikle Endoğan Adili'ye kelimenin tam anlamıyla hayran kaldı. Diz bağları kopmasına rağmen Endoğan'ın hızlı bir şekilde iyileşip kendini toparladığını öğrenen İtalyan çalıştırıcı, genç oyuncu hakkında sağlık heyetinden detaylı bilgi aldı. Ardından 20 yaşındaki oyuncunun Grasshoppers ve Basel dönemlerinde oynadığı maçların kasetlerini scout ekibinden talep edip, izledi. Endoğan Adili konusundaki en büyük sıkıntı, Türk vatandaşlığının olmaması. Prandelli, bu konuyla ilgili olarak da yönetimden talepte bulundu.
 
'İlk 11’de rahatlıkla oynar'
 
İtalyan teknik adam, Endoğan Adili'nin mutlaka Türk vatandaşlığına geçirilmesi gerektiğini söyledi. Prandelli, "Eğer yerli statüsünde oynatabilirsek, İlk 11'de rahatlıkla görev yapabilir, yeni sezonda yıldızımız olur. Çok hızlı, rahat adam geçiyor, tekniği yüksek, kendisine güveniyor. Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Ancak yabancı statüsünde kalırsa ona şans vermemiz çok zor olur. Gerekirse Avusturya Kampı'na gelmez, burada vatandaşlık işlerini halletmekle uğraşır. Ne yapıp edip onu yerli statüsünde oynatmalıyız" dediği öğrenildi. Yönetim de bu talep üzerine vakit kaybetmeden harekete geçti.  
 

KAYNAK: FANATİK