İşte Prandelli'nin alacağı ücret!

Galatasaray, İtalya Milli Takımı’ndaki görevinden istifa eden 56 yaşındaki Cesare Prandelli ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

İşte Prandelli'nin alacağı ücret!
İşte Prandelli'nin alacağı ücret!
GİRİŞ 04.07.2014 09:40 GÜNCELLEME 04.07.2014 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Roberto Mancini’den sonra yine bir İtalyan teknik adamla yola devam edecek: Cesare Prandelli...

Cim-Bom, İtalya Milli Takımı’nın Dünya Kupası’ndaki serüveninin erken bitmesinden sonra 3 yıldır bulunduğu koltuğu bırakıp istifa eden Prandelli’yi göreve getiriyor.

Mancini’den sonra başta Lucescu olmak üzere, Löw, Hitzfeld, Klinssman, Tuchel, Advocaat, Schuster, Mustafa Denizli, Hikmet Karaman, David Moyes, Juande Ramos, Spaletti, Jorge Jesus, Domenech ve Martin Jol gibi birçok teknik adamla görüşen veya teklif götüren sarı-kırmızılılar sonunda Prandelli’de karar kıldı.

Garanti parası 2.7 milyon Euro

Cim-Bom’un yeni teknik patronu Cesare Prandelli, yıllık 4.5 milyon euro alan Roberto Mancini’den daha düşük bir ücrete imza atacak. İtalyan teknik adama senelik 2 milyon 750 bin euro garanti para ödeneceği, ancak 2 yıllık sözleşmede başarı bonuslarının da ayrıntılarıyla yer alacağı belirtildi. Buna göre Türkiye liginde şampiyonluk halinde Prandelli 1 milyon euro ektsra bonus alacak. Türkiye Kupası’nın kazanılması durumunda ise 500 bin euro yine tecrübeli teknik adama verilecek. Prandelli, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final için 350 bin euro, yarı final için 500 bin euro, final için 1 milyon euro, kazanılan kupa için ise 2.5 milyon euro bonus elde edecek. UEFA Avrupa Ligi’nde finalin 300 bin euro, kazanılan kupanın ise 1 milyon 150 bin euro primi olacak. UEFA Süper Kupa primi 500 bin euro, FIFA Kulüpler Dünya Kupası primi 300 bin euro olarak belirlenecek.

YORUMLAR 1
  • serkan saymaz 9 yıl önce Şikayet Et
    yazik bu paralara yazik..... vatana millete devlete kazik........ aysal bey 3 tekniktirektör yedin..
    Cevapla