İşte İngilizler'e göre G.Saray'ın yeni hocası

The Sun, Aslan’ın İskoç hocaya yıllık 4 milyon sterlin önerdiğini, Mirror ise Moyes'in adaylar arasında ilk sıraya yükseldiğini yazdı.

İşte İngilizler'e göre G.Saray'ın yeni hocası
İşte İngilizler'e göre G.Saray'ın yeni hocası
GİRİŞ 29.06.2014 08:32 GÜNCELLEME 29.06.2014 15:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Manchester United'a tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşatan David Moyes'un G.Saray Başkanı Ünal Aysal'la görüşmesi İngiliz basınının ana gündem maddesi haline geldi. Ada medyası bu haberi manşetlere taşırken, The Sun'a göre sarı-kırmızılılar şu an boşta olan İskoç hocaya yıllık 4 milyon sterlinden, 3 senelik kontrat teklif etti. 

Ülkenin en çok okunan gazetelerinden Daily Mirror önceki gün biraraya gelen tarafların fikir alışverişinde bulunduğunu, Moyes'un Joachim Löw ve Jurgen Klinsmann'ı geçip alternatifler arasında ilk sıraya yükseldiğini yazdı. 

Daily Mail ise "David Moyes karmaşası" başlığı atıp tam sayfa ayırdığı haberinde "Moyes mükemmel fırsat mı yoksa başka bir hayâl kırıklığı mı yaşayacağını öğrenmek için İstanbul ’a gitti?" sorusunu sordu.

DÖNECEK GİBİ VEDALAŞTI!

Başkan Ünal Aysal’la Les Ottomans'ta görüşen David Moyes, dün İstanbul'dan ayrıldı. Öğle saatlerinde Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçuşuyla İngiltere'ye dönen İskoç çalıştırıcı bir gazetecinin "İstanbul'a tekrar gelecek misiniz?" sorusuna, "Göreceğiz" şeklinde kafa karıştıran bir yanıt verdi.

'TEK SORUN KAP' İDDİASI

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Moyes için "Görüştük ama düşünmüyoruz" dese de sarı-kırmızılı kulislerde tarafların büyük ölçüde anlaştığı iddiası hızla yayıldı.

Kulübe yakın kaynaklar KAP'a bildirilip sonuç alınmayan transferler yüzünden yatırımcıları zarara uğratan sarı-kırmızılıların hoca konusunda hassas davrandığı ve bu yüzden Moyes hakkında KAP'a henüz bir açıklama yapılmadığını öne sürdü.

KLİNSMANN ASLAN'I REDDETTİ!

Ünal Aysal'ın takımın başında görmek istediği Alman ekolünün en gözde temsilcilerinden Jürgen Klinsmann, Brezilya'da basın düzenlediği basın toplantısında G.Saraylılar'ı üzecek ifadeler kullandı.

Gazetecilerin "G.Saray'la görüşmeleriniz ne durumda? Teklife ne yanıt vereceksiniz?" sorusuna "Cevap çok basit, hayır" yanıtını ifadelerini kullanan deneyimli hoca "Amerika'nın başında olmaya devam edeceğim" dedi.

Klinsmann'ın yarı finalde Belçika'yla eşleşen ABD'yle 4 yıllık daha kontratı bulunuyor.

YORUMLAR 2
  • safa1999 9 yıl önce Şikayet Et
    aslantepeli. terim mi mancini mi ?
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya-Sili macindan sonra Fatih Hoca'yi daha iyi anladim. Scolari de sanki ayni Fatih hoca'nin Galatasarayda yaptigi gibi 'ilk yari baski ve ne kadar atabiliyorsan at' taktigi ile oynadi. Peki atamazsan ne olacak? iste dunku gibi olacak. Gerek Scolari gerekse Fatih hocanin bu oyun anlayisini uygulamalari 'Takimlarindan yeterince emin olmadiklarindan' dolayi diye dusunuyorum. Bizler elestirirken spor medyasi bize 'Galatasaray taraftari boyle futbol seviyor' diyordu. Bu durumda bizim gibi dusunen Galatasaraylilar haric herkesin Brezilyayi tutmasi gerekirdi ama oyle oldugunu hic sanmiyorum. Not= Fatih hocanin Honduras macinin ilk yarisinda uygulamaya calistigi oyun anlayisini daha cok benimsiyorum. Ancak tekrar etmek gerekirse Turk Futbolu olarak genel manada zayif kadromuz var.
    Cevapla