Galatasaray'ı heyecanlandıran cevap!

Mancini gideli 18 gün oldu, Aysal bekliyor. Bunun tek nedeni ise hem Löw hem de Klinsmann'ın "Seve seve G.Saray'a geliriz" demeleri...

Galatasaray'ı heyecanlandıran cevap!
Galatasaray'ı heyecanlandıran cevap!
GİRİŞ 28.06.2014 11:58 GÜNCELLEME 28.06.2014 12:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Lucescu, Tuchel, David Moyes görüşmelerinden bir anlaşma çıkartmadı. Lucescu kendisi gelmedi, Tuchel de tazminat krizi çıktı. David Moyes ise düşünülmüyor. G.Saray bekliyor ama neyi? İşte bunun yanıtı ilginç. 10 Haziran'da Mancini ayrıldı, üzerinden 18 gün geçti. Ancak G.Saray bir sonuca ulaşamadı. Bunun temel nedeni ile Ünal Aysal'ın bir proje olarak gördüğü Alman ekolünün 2 çılgın temsilci Löw ile Klinsmann'ın tüm yayılan haberlerin aksine yeşil ışık yakmaları.  

MENAJERLER GARANTİ VERDİ

Şu ana kadarki temaslarda hem Löw'ün hem de Klinsmann'ın menajerleri direkt Alman hocaların şu fikrini Ünal Aysal'a aktardı: "Seve seve G.Saray'a geliriz. Yeter ki yıllık ücretlerimiz karşılansın." İşte bu sözlerden dolayı Ünal Aysal, Dünya Kupası'ndan iki hocanın elenmesini bekliyor. ABD yenilmesine rağmen turu geçti, Klinsmann minimum 1 maça daha çıkacak. Löw ise finale koşuyor. Ancak Aysal, her ne olursa olsun 13 Temmuz'daki finali de gerekirse bekleyecek. 

İKİSİ DE KULÜP ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR

Çünkü öncelik Löw. F.Bahçe'de 1998-99 sezonunda çalışan ve bol gollü bir sezon yaşatan Löw'ün enerjisine bayılan Aysal bu isimde ısrar ediyor. Klinsmann da yine ABD'de ki çılgınlığıyla G.Saray için umut veriyor. İki hocanın ikna edilmesi için en önemli olay ise artık milli takım çalıştırmaktan sıkılmaları ve kulüp heyecanı yaşamak istemeleri. 

4.5 MİLYON HOCA, TRANSFER YOK

G.Saray için bir başka detay daha var. İki hoca da maliyetli. Löw de Klinsmann da milli takımlarından 4.5 milyon euro civarında para alıyorlar. G.Saray ikisine de bu parayı ödemeye hazır. Peki UEFA sopası ne olacak diye soruyorsanız G.Saray yönetimi onun cevabını da buldu; 13-14 oyuncu satacağız, gerekirse yüksek bütçeli transfer yapmayacağız. Bütçenin büyük kısmını hocaya ayırayacağız."

YORUMLAR 1
  • safa1999 9 yıl önce Şikayet Et
    Sakin!. Herkes sakin olsun. Bunlar gelmez. Gelecek kişi Mancini2'dir.
    Cevapla