Aysal onu istiyor! En büyük hoca adayı!

Lucescu hayalleri suya düşen Ünal Aysal, Ottmar Hitzfeld için şartları sonuna kadar zorlayacak.

Aysal onu istiyor! En büyük hoca adayı!
Aysal onu istiyor! En büyük hoca adayı!
GİRİŞ 17.06.2014 09:15 GÜNCELLEME 17.06.2014 09:15

Lucescu olmadı, şimdi gönüllerde yatan teknik adam Ottmar Hitzfeld…

1- Fazla takviye istemeyecek. bütçesi kısıtlı olacak.

2- Bir kulüple sözleşmesi ya da tazminatI olmayacak.

3- Yıllık ücret olarak en fazla 4 milyon Euro ödenecek.

1-Ottmar Hitzfeld

Başkan Ünal Aysal’ın takımın başında görmeyi en fazla istediği isim... 6 yıldır İsviçre Milli Takımı’nda. Alman teknik adamı ikna etmek için her çaba gösterilecek.

2-JOACHIM LOW

Almanya Milli Takımı’nın teknik direktörünün transferinin zor olduğunu bilen Galatasaray yönetimi, yine de tüm imkanları seferber edecek. İlk temaslar bu hafta başlayacak.

Tecrübesi nedeniyle başkan Ünal Aysal ve Galatasaray yönetiminin favorisi Hitzfeld favori teknik adamlardan biri de Joachim Löw...

Takımı öncelikli olarak Alman ekolüne teslim etmek isteyen başkan Ünal Aysal’ın önündeki uzun listede en çok çalışmak istediği antrenörün Hitzfeld olduğu ortaya çıktı. 

İsviçre Milli Takımı’nı 6 yıldır çalıştıran ve kontratı 30 Haziran 2014’te sona erecek olan Hitzfeld’in menajerleri ile de temasa geçildi. 

İsviçre’nin Dünya Kupası’ndaki akıbetini de 4 gözle takip eden G.Saray, sözleşmesi sona erecek olan Hitzfeld’e turnuva sonunda imza attırmayı hedefliyor.

DİKKATLER DÜNYA KUPASI’NA ÇEVRİLDİ

Aysal’ın, özellikle 20. şampiyonluk ve 4. yıldızın taşıdığı önem nedeniyle Hitzfeld gibi tecrübeli teknik adam ile çalışmak istediği öğrenildi.

Almanya’yı çalıştıran Joachim Löw de Aysal’ın gözdeleri ve adaylar arasında.
Löw’ü transfer etmenin zor olduğunun farkında olan yönetim, acele etmeden Dünya Kupası’nda görev yapan iki teknik adamdan birine imza attırmak istiyor. 
Bu arada Aysal, F.Bahçe basket maçı sonunda gazete-cilere “Hoca için acelemiz yok. Daha süremiz var” dedi.