G.Saray'ın yeni hocası belli oldu! Tek sorun...

Galatasaray, Rumen hocayla anlaşma sağladı, tek sorun Lucescu'nun Shakhtar'la olan 1 yıllık kontratı.

G.Saray'ın yeni hocası belli oldu! Tek sorun...
G.Saray'ın yeni hocası belli oldu! Tek sorun...
GİRİŞ 12.06.2014 05:05 GÜNCELLEME 12.06.2014 09:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Lucescu, kulüp başkanı Rinat Ahmedov'la masaya oturup, sözleşmenin feshi için iknaya çalışacak. Cim Bom'a, “Pazar günü haber veririm” diyen teknik adam, pazartesi Florya'da mesaiye başlayabilir.

Galatasaray’da Roberto Mancini dönemi 8 aylık birlikteliğin ardından dün sona erdi. Önceki gün Başkan Ünal Aysal’ın şartları karşısında şok olan İtalyan hoca ile dün yapılan ikinci görüşmede de uzlaşma sağlanamadı. Aysal ile Mancini orta yolu bulamayınca sözleşmenin feshedilmesine karar verildi. İtalyan teknik adamın tazminat talep etmemesi Galalatasaray adına en büyük kazanım oldu. Ünal Aysal ayrılık sonrası B Planı’nı devreye soktu. Daha önce prensipte anlaşma sağlanan Mircea Lucescu’ya haber gönderildi. Ülkede patlak veren siyasi kriz öncesi, “Ukrayna’da kalacağım” diyen Luce’nin mevcut şartlarda Galatasaray’a çok daha yakın olduğu biliniyor. Birkaç ay öncesine kadar Shakhtar Donetsk’le yola devam etme niyetinde olan Rumen teknik adam, ülkedeki karışıklık nedeniyle Ukrayna kariyerine nokta koymayı planlıyor.

Hemen işbaşı yapacak

Mancini’nin sözleşmesi feshedilir edilmez telefonla aranan Lucescu, Galatasaraylı yöneticilere, “Bana pazar gününe kadar süre verin. Kulüp başkanı Rinat Ahmedov’la görüşmeliyim. Size son durumu 4 gün içerisinde bildireceğim” yanıtı verdi. Shakhtar’la 1 yıllık daha kontratı bulunan Lucescu, Ahmedov’u ikna ettiği takdirde pazartesi günü Türkiye’ye gelecek ve Ünal Aysal’la masaya oturacak. İstanbul’a hiç de yabancı olmayan Rumen hocanın, masadan kalkar kalkmaz yeni sezon hazırlıklarına başlaması bekleniyor. Lucescu’dan müjdeli haber bekleyen Galatasaray’ın, olumsuz bir ihtimale karşılık bazı teknik adamların nabzını yokladığı da ileri sürülüyor.

Gerets ve diğerleri...

Ünal Aysal’ın ilk günden bu yana gözdelerinden olan Eric Gerets sağlam alternatiflerden. Basel’le harikalar yaratan Murat Yakın da gündeme geldi ancak Cim Bom’un patronu, iddiayı yalanladı. Her ne kadar bir rüya gibi görünse de Bayern Münih’ten ayrıldıktan sonra dinlenmeye çekilen Jupp Heynckes ve İsviçre Milli Takımı’nın Alman çalıştırıcısı Ottmar Hitzfield de Aslan’ın alternatifleri arasında yer alıyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • azizERGİN 9 yıl önce Şikayet Et
    İKİSİNE BİRDEN . ikisiylede idare etsin olmazmı
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    ucuza kapatın. Zaten avrupada dikiş tutturamadı ukraynada ise kalmak istemez sonu belli değil amatör yöneticiler bunu anlarlar sanırım
    Cevapla