F.Bahçe şakası Melo'yu çılgına çevirdi

Galatasaray'ın hırçın futbolcusu Melo, tatil için gittiği Las Vegas'ta iki Türk futbolseverin şakasına sert tepki verdi.

F.Bahçe şakası Melo'yu çılgına çevirdi
F.Bahçe şakası Melo'yu çılgına çevirdi
GİRİŞ 04.06.2014 04:34 GÜNCELLEME 04.06.2014 07:33
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD'nin Las Vegas kentinde, 30 Mayıs 2014 Cuma günü kaldıkları Julian Serano-Aria otelinin restoranına inen eski futbolcu Coşkun Birdal ve arkadaşı Ayhan Erdoğan ile eşleri, hemen arka masalarında oturan Galatasaraylı Felipe Melo ile karşılaştı.

Koyu Fenerbahçeli Ayhan Erdoğan'ın aklına, Melo'ya muziplik yapmak geldi. Hemen bir kağıda "Şampiyon Fenerbahçe" yazıp, Birdal'ın yanına oturdu ve eşinin objektifine poz verdi. Amaç yazıyla arkadaki Melo'yu aynı karede göstermekti.

Bu kez "Şampiyon Fenerbahçe" yazılı kağıt Melo'ya gösterilince olanlar oldu.

MÜŞTERİLER ŞAŞKIN

Yazıyı gören Melo bir anda çılgına döner ve ortalık karıştı. Yerinden fırlayan Brezilyalı, Birdal ve Erdoğan'ın üzerine yürüdü. Tekmeler havada uçuşurken, restorandaki müşteriler bağrışmaya başladı.

Melo'nun sinirini iyi bilen koruması Carlao Souza, araya girip tarafları ayırdı. Birdal ve Erdoğan saldırıya uğradıklarını belirtip polis çağırdı. Şikayetçi olduklarını bildirdiler. Polis, işlem yaptı. Tutanak tutuldu ve Melo kendi oteline döndü.

Restorandakiler endişeyle izledikleri olayın Türkiye'de oynayan bir Brezilyalı yıldız ve eski bir futbolcu ile arkadaşı arasında gerçekleştiğini öğrendiklerinde şaşkınlıkları gizleyemediler.

"ÖNCE EL HAREKETi YAPTI SONRA TEKME ATTI"

Eski futbolcu Coşkun Birdal, Las Vegas'ta Felipe Melo ile yaşadıkları olayı şöyle anlattı:

Arkadaşı ile birlikte Melo'dan şikayetçi olan Coşkun Birdal, "Yapılan sadece espriydi. Ben bir yabancı futbolcu böyle bir olaya güler geçer sandım. Şaşkınım. Her şey Las Vegas polisinin kayıtlarında var" dedi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 10
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    HAK ETMİŞLER. Dayağı yiyenler hak etmişler.
    Cevapla
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    BU DÜNYALIK BOŞ İŞLER İÇİN !!. arkadaşlar öbür dünyada 2014 sezonunda galatasarayla fener arasında kaç puan fark diye sormayacaklardır.nefsani arzuları dizginlemek lazım...
    Cevapla
  • kemalk 9 yıl önce Şikayet Et
    gol sevinci. adamın gol sevincini düşününce verdiği tepkinin de doğal olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
  • Emrah Acar 9 yıl önce Şikayet Et
    Arif ŞİLFELER'e. Arif sen her FENERBAHÇELİ yi tanıyormusun da böyle konuşuyorsun. kendi bilmez ...
    Cevapla
  • EVLÂDI OSMANLI 9 yıl önce Şikayet Et
    ARİF ŞİLFELER. düzgün bişeyler yaz yok yazamıyosan bırak yazma be.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle