G.Saray'dan Drogba'ya teşekkür

Özkan Olcay, G.Saray ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Didier Drogba'ya Galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

G.Saray'dan Drogba'ya teşekkür
G.Saray'dan Drogba'ya teşekkür
GİRİŞ 01.06.2014 20:56 GÜNCELLEME 01.06.2014 20:56

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, teknik direktör Roberto Mancini ile yollarına devam edeceklerini, yerli transfer için de biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilen pilav gününde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İkinci Başkan, Mancini ile yola devam edileceğini ifade ederek, “Ligin bitimine 4 hafta kala takımın son durumunu gördükten sonra karar vereceğiz demiştik. Lig bittikten sonra durum tespitimizi yaptık. Elde edilen sonuçlar Galatasaray’ın başarısız olmadığı, sonuçları hem yönetim hem kamuoyu benimsemiş olarak görüyoruz. Biz de Mancini ile yola devam edeceğiz.” dedi.

Basın mensuplarının Türkiye Futbol Federasyonu'nun gelecek sezon uygulamaya koyacağı 5+3 yabancı statüsü ile ilgili sorusuna ise Özkan Olcay, “Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak oyuncular transfer etmek istiyoruz. Bütçe bakımından hassas çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde atacağımız adımları sizlerle paylaşacağız. Bize biraz zaman vermeniz gerekiyor. Sonrasında atılan adımları göreceksiniz.” diye cevapladı.

Özkan Olcay, Galatasaray’ın geçen sezon kendisine belirlemiş olduğu iki hedefi de gerçekleştirdiğine vurgu yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim için iki önemli hedef vardı. Bunlardan birisi Türkiye Kupası’nı kazanmaktı bunu başardık. İkinci hedef daima ekonomide başarılı olmaktı. Ekonomik olarak başarının olmadığı yerde sportif başarıda yakalanamaz. Bunun için Şampiyonlar Ligi’ne direk katılmak önemliydi. Biz bunu da elde ettik. Zaten şampiyon olsak da Şampiyonlar Ligi’ne direk gidecektik. İkinci olarak da bunu gerçekleştirdik.”

Özkan Olcay, Galatasaray ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Didier Drogba da Galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.