'Trabzon ilgileniyor diye peşini bıraktık'

Her sezon yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar'ın patronu, hem yerli hem de yabancı transferinde izledikleri yol haritasını açıkladı, net ifadeler kullandı.

'Trabzon ilgileniyor diye peşini bıraktık'
'Trabzon ilgileniyor diye peşini bıraktık'
GİRİŞ 29.05.2014 04:03 GÜNCELLEME 29.05.2014 04:03

FORMÜL ARANIYOR

''Malum bir yabancı kontenjanı söz konusu. O nedenle de birçok kulüp gibi bizim de önceliğimiz yabancı kısıtlamasından dolayı kadromuzdaki futbolculara bir formül bulmak. 8 oyuncuya göre bir planlama yapacağımıza göre mevcut ve kullanamadığımız isimleri ya kiralık ya da bonservisiyle takımdan gönderdikten sonra transferde asıl iş başlayacak. Bu bahsettiğimiz etabı geçer, yer açabilirsek 1 ya da 2 süperstar sınıfından futbolcuyu kadromuza dahil edeceğiz. Çünkühedefimiz sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da büyük başarılar olduğu için üst seviyede ve takımımızı yükseltecek oyunculara ihtiyacımız var.''

''EVET, GOMİS LİSTEDE''

"Gomis bizim istediğimiz oyunculardan biriydi. Biriydi diyorum çünkü Trabzonspor da ilgilenmeye başlayınca o futbolcuyla olan ilişkimizi kestik. Bu durumu Trabzonsporlu yöneticilere de aktardık ve "Siz Gomis ile görüşmelerinizi kesene, bunu açıklayana kadar Gomis ile hiçbir şekilde iletişim kurmayacağız" dedik. Tekrar tekrar söylüyorum, bu sözümü sonuna kadar tutacağım. Fair-play konusuna büyük önem veriyoruz. Şu an için bir girişimimiz yok."

MEVLÜT-OLCAN MESAJLARI

"Enerjimizi yerli ve kaliteli oyuncuları almaya harcayacağız. Birçok kulüple görüşmelerimiz sürüyor. Bu noktada çok hassasız. Kulübüyle anlaşmadan oyuncu almayacağız. Hiçbir kulüple bir futbolcu için aramızı bozmak İstemiyoruz. Galatasaray her zaman fair-play düşüncesi içinde hareket edecektir, çünkü bizim için dostluk çok kıymetlidir."

MEVCUT YABANCILAR

Muslera
Eboue
Chedjou
Dany
Telles
Melo
Bruma
Amrabat
Sneijder
Hajroviç
Ontivero

KAYNAK: FANATİK