Ve mutlu son! Bakın krizi kim tetiklemiş

Transfer taksidinin ödenmeyip 90 gün aşması üzerine düğününü bahane ederek gittiği ülkesinden dönmeme kararı alan İzet Hajrovic sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etmişti ancak Bosnalı futbolcuyla yapılan görüşmeler sonrası aradaki buzlar eridi.

Ve mutlu son! Bakın krizi kim tetiklemiş
Ve mutlu son! Bakın krizi kim tetiklemiş
GİRİŞ 25.05.2014 04:30 GÜNCELLEME 25.05.2014 04:30

Galatasaray Hajrovic'e alacağı olan 400 bin euroyu önceki gün öderken, Hajrovic de şikayetini geri aldı. Böylece sarı-kırmızılı kulübün Grasshoppers'a ödeyeceği 3.5 milyon euro ile Hajrovic'in sözleşmesinin sonuna kadar alması gereken 4.9 milyon euro yanmamış oldu.

Bu gelişmeye rağmen Bosnalı futbolcunun geleceği belirsiz görünüyor. Dünya Kupası'nı bekleyen Galatasaray'ın, genç futbolcunun burada sağlayacağı performansa göre satışını düşünebileceği de kaydedildi.

KRİZDE MENAJERİN PARMAĞI VAR

Galatasaray'da Hajrovic krizinin perde arkasında ise menajerin bulunduğu belirlendi. Takımdaki diğer oyuncular da FIFA'ya gidip serbest kalma hakları bulunurken, aynı yola başvurmamışlardı. Ancak Hajrovic'in menajerlerinin transfer sırasında alacaklarını peşin olarak tahsil ettikleri belirlendi.

Buna göre 150 bin euroyu Galatasaray'dan alan Sırp menajer Milos Malenovic'in, 3.5 milyon euroluk bonservis ücretinin yüzde 15'ini de Grasshoppors'tan aldığı ve yine ödemenin peşin gerçekleştiği belirlendi.

Menajerin serbest kalacak olan Hajrovic'e yeni bir transfer yaptırarak kendisine gelir sağlamak istediğini tespit eden sarı-kırmızılılar Hajrovic'e ikna ederek bu büyük oyunu bozdular.