G.Saray'ın yıldızına astronomik teklif!

Villas Boas'ın takımdan ayrılmasıyla yola Tim Sherwood'la devam eden Tottenham'da sezon sonu göreve getirilmek istenen Frank De Boer, İngiliz basınına göre ilk olarak Wesley Sneijder'i istiyor.

G.Saray'ın yıldızına astronomik teklif!
G.Saray'ın yıldızına astronomik teklif!
GİRİŞ 06.05.2014 09:56 GÜNCELLEME 06.05.2014 09:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran sarı kırmızılılar Türkiye Kupası'ndaki Eskişehirspor finaline odaklanırken, İngiliz basını Galatasaray hakkında çok önemli bir transfer açıklamasında bulundu. Galatasaraylı taraftarları üzeceğe benzeyen bu haberin kahramanlarından bir tanesi de eski bir Galatasaraylı. Listenin başında Galatasaray'ın yıldızı var.

Villas Boas'ın takımdan ayrılmasıyla yola Tim Sherwood'la devam eden Tottenham'da sezon sonu göreve getirilmek istenen Frank De Boer, İngiliz basınına göre ilk olarak Wesley Sneijder'i istiyor. Önceki günlerde Totteham kulübü tarafından Frank de Boer ismi yalanlasa da Hollandalı teknik adamın takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hatta Frank de Boer'un yeni sezon için planlamalarda bulunduğu belirtilirken İngiliz basını, başarılı teknik adamın transfer listesini de belirlediğini aktardı.

13 milyon Euro

Ayrıca İngiliz basınında Frank de Boer'un gelişiyle birlikte transfer hedeflerinin en başında yer alacak olan Sneijder'e Tottenham'ın 13 milyon Euro ödemeye hazır olduğu belirtilirken Galatasaray'ın Hollandalı yıldız için 15 milyon Euro isteyeceği iddia edildi.

Yeri doldurulamazsa satılmaz

Inter'den önceki sezonun devre arasında 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan Wesley Sneijder, Galatasaray'da bu sezon çok önemli bir performans gösterdi. 26 Süper Lig maçında 10 gol atıp 6 asist yapan yıldız oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol, 1 asist, Türkiye Kupası'nda ise yine 2 gol 1 asistlik bir performans sergiledi. Roberto Mancini'nin gelecek sezon takımı onun üzerine kurmak istemesinden dolayı transferin ancak Sneijder'in yerinin doldurulması şartıyla gerçekleşebileceği aktarılıyor.

YORUMLAR 1
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Ne yeri allah askina, kovun bunu hemen!!! simarik 5 para etmez!!
    Cevapla