Galatasaray'dan bir açıklama daha!

Galatasaray Kulübü, pazar akşamı Bağdat Caddesi'ndeki GS Store mağazasına yapılan saldırıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Galatasaray'dan bir açıklama daha!
Galatasaray'dan bir açıklama daha!
GİRİŞ 29.04.2014 20:35 GÜNCELLEME 29.04.2014 20:35

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle;

"Pazar akşamı Bağdat Caddesi'ndeki GS STORE mağazamıza, Fenerbahçe formalı holiganlar tarafından yapılan saldırıyla ilgili gelişmeleri izlemeye devam ettiğimizi ve yeni bilgiler geldikçe camiamızla paylaşacağımızı duyurmuştuk.

Saldırıyla ilgili olarak; mağazanın kamera görüntüleri, sosyal medyada dolaşımda olan tüm video kayıtları ve fotoğraflarla, GS TV'nin olay sonrası çektiği görüntüler bir araya getirilerek, savcılığa ulaştırılmak üzere, avukatlarımıza teslim edilmiştir.

İstanbul Emniyeti, titiz ve hızlı bir şekilde çalışarak, olayın failleri olabileceği şüphesiyle bazı kişileri göz altına almıştır.

Bu aşamada, sorguları devam eden kişilerin sayı ve isimlerinin açıklanması, soruşturmanın gizliliğine ve masumiyet karinesine olan saygımız nedeniyle doğru olmayacaktır.

Bu konuda, İstanbul Emniyeti'nden ve savcılıktan yapılacak açıklamalar, en kısa sürede camiamız ve taraftarlarımızla paylaşılacaktır.

Önceki açıklamalarımızda belirttiğimiz gibi, Galatasaray Spor Kulübü bu hukuksuzluğun peşini bırakmayacak ve suçluların hak ettikleri cezayı almaları için yargıdaki mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir.

Bu vesileyle, olayla ilgili olarak Türk adaletine güvendiğimizi ve verilecek karara saygı duyduğumuzu da bir kere daha ifade etmek istiyoruz."