Bomba patlıyor! Menajeri açıkladı: G.Saray...

Galatasaray'da gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalar tüm hızıyla sürerken Fransa'dan İtalyan basınına flaş bir transfer açıklaması geldi.

Bomba patlıyor! Menajeri açıkladı: G.Saray...
Bomba patlıyor! Menajeri açıkladı: G.Saray...
GİRİŞ 24.04.2014 17:01 GÜNCELLEME 24.04.2014 17:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray sezon sonunda önemli bir transfere imza atmak üzere... İtalyan basınından Di Marzio'nun haberine göre sarı kırmızllılar gelecek sezon için önemli bir yıldız futbolcunun menajeriyle görüşüyor.

Görüşme 4 Mayıs'ta

4 Mayıs'ta Lavezzi'nin PSG'den ayrılıp ayrılmayacağına karar vereceklerini belirten menajeri, yıldız futbolcunun Galatasaray ya da Chelsea'ye transfer olabileceğini açıkladı. Mourinho ve Mancini'nin oyuncu için hamle yapabileceğini söyleyen menajer, Galatasaray'ın Ocak ayında da Lavezzi'yle ilgilendiğini açıkladı.

Sky Sport'ta çıkan haberde ayrıca Juventus'un da oyuncuyla önceki günlerde ilgilendiği belirtilirken transferde Galatasaray ve Chelsea'nin önde olduğu okuyuculara duyuruldu. Ayrıca Arjantinli yıldızın Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek bir takımda oynamak istediği de aktarıldı. Lavezzi, Fransa Ligi'nde çıktığı 27 maçta 7 gol attı ve 3 asist yaptı. Arjantinli yıldız Şampiyonlar Ligi'nde ise çıktığı 10 maçta, 2 gol 4 asistlik bir perfpormans sergiledi.

KAYNAK: EUROSPORT
YORUMLAR 2
  • murat yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    c. ronaldo. levezzi, ibrahimoviç...... drogba .... hepsi yalan... gs de iş yok kimi getirirse getirsin... bulabilirlerse ruh alsınlar avrupadan
    Cevapla
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Hala yildiz avinda miyiz? ne zaman biz yildizlar kesfedecez ki? Hep kazik maasla yarim yamalak futboluyla oyuncular mi alacaz? nereye kadar? bunlar bizi yukseklere goturduler mi? Bizi basariya suruklediler mi?? nerde yildiz onun pesindeler zaten baska birsey anladiklari yok ki hep ayni masallar hikayeler.. bu kafaylada biyerlere hic varamadik. rezalet!!!
    Cevapla