Galatasaray'ı karıştıran Candan Erçetin fotoğrafı

Galatasaray'da başkan yardıcısı Candan Erçetin'in Twitter'dan paylaştığı fotoğraf büyük tepkilere yol açtı.

Galatasaray'ı karıştıran Candan Erçetin fotoğrafı
Galatasaray'ı karıştıran Candan Erçetin fotoğrafı
GİRİŞ 21.04.2014 07:03 GÜNCELLEME 21.04.2014 07:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ligde Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup olan Galatasaray'da ortalık karışmıştı. Galatasaray taraftarı da önceki gece maçın ardından Florya'yı basıp Mancini ve Bülent Tulun başta olmak üzere yönetime tepki göstermişti.

Avrupa konser turnesinde olan Galatasaray Başkan Yardımcısı Candan Erçetin, gece 03.00 sularında Köln'deki konserinden bir kareyi twitter'daki takipçileri ile paylaştı.

Almanya'nın Köln kentinde Maritim Otel'de konser veren Candan Erçetin, Galatasaray Kulübü komada iken sahnedeki fotoğrafını paylaştı.

Bu da Galatasaray'daki kopukluğu belgeleyen kare oldu...

YORUMLAR 3
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    ne o yani, oturup ağlayacakmıydı, GS oynamasını bileydi !. iyi etmiş bu avrat !
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Kadının ne işi olur futbolla. Bence denk gelmiştir. Kadın belki de futbolla içli dışlı değildir. :)
    Cevapla
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar bir klup veya bir sisteme, Neden Başkan, Başkan yardımcısı veya üye olurlar.... Bir Tarafta yüreğini, zamanını, belkide parasını ve emegini, Sevgisini ortaya koyup da iyi ve kötü günde takımı ve ekibi ile fedakarlık yapıp çalışıp da başarısı ortada olan ABDURRAHİM ALBAYRAK, ALİ DÜRÜST gibi insanlar, Öte yandan ise, Başarı altında ezilip de, belki de kendi veya birilerinin çıkarları için yeniden seçim yapan, başarılı ve şampiyon kadroyu, o zamana kadar olan birikimleri, birlikteligi, kazanılan maddi ve manevi başarıları yok eden insanlar. Ne yapsaydı??? Bir kulup başkanı veya yardımcısı ne yapar? neden kulup başkan yardımcısı olur? Anlamadığı bir işe yönetici olur? anlıyorsa neden orada olmaz?. Birde başka birşey var, bütün bunlar olurken, öte yandan, kulubü şampiyon olsun diye şike yapıp da hapsi bile göze alanlar. Mevzu bahis şampiyonluk ise. Yatar gider gelirim diyenler.! Beçeriksiz yöneticiler olduktan sonra ve işler ehline verilmedikten sonra. devlet de aynı olur, klup de, şirket de, Aile de. EHLİNE veriniz ozaman.
    Cevapla