G.Saraylı yönetici: Derbiyi Fenerbahçe kazansın

Galatasaray eski ikinci başkanı ve mevcut disiplin kurulu üyesi Semih Haznedaroğlu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

G.Saraylı yönetici: Derbiyi Fenerbahçe kazansın
G.Saraylı yönetici: Derbiyi Fenerbahçe kazansın
GİRİŞ 20.04.2014 13:13 GÜNCELLEME 20.04.2014 13:20

Lig ikinciliği açısından büyük önem taşıyan maçta Fenerbahçe'nin kazanmasını istediğini söyledi.

Duygusal değil rasyonel

"Profesyonel davranmalıyız" diye sözlerine başlayan Semih Haznedaroğlu "Fenerbahçe bizim rakibimiz ama şu an ikincilik için Beşiktaş'la çekişiyoruz. Bu yüzden Beşiktaş'ın yenilmesi lehimize bir olay. Dolayısıyla Fenerbahçe galip gelsin. Ama benim birçok arkadaşım ‘Ne olursa olsun Fenerbahçe yenilsin' diyor. Çok hissi davranıyorlar. Ben rasyonel olarak hareket ediyorum. Beşiktaş, Fenerbahçe'yi geçerse, ikincilik konusunda çok ciddi bir avantaj elde eder" dedi.

Birlikte kutlama olmaz

Haznedaroğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimlerinin birbirlerini şampiyonluk kutlamalarına davet etmesiyle ilgili de "Şimdi iki takım yöneticileri arasında bu kadar sert ithamlar olduktan sonra, düşmanca laflar söylendikten sonra,‘Efendim siz de buraya buyurun' denirse olmaz. Bu işin altyapısının hazırlanması gerekir. İki yönetimden sonra gelen yeni jenerasyonlar belki bunu halledebilir. Şu anki yönetimlerle böyle bir birliktelik olmaz" dedi.