İki futbolcu gidiyor ikisi de geliyor!

Mancini, stoper transferinde Astori'yi liste başına yazdı, bir de yerli stoper istedi. Bunun üzerine de Sarı-Kırmızılı kulübün yönetimi, Akhisar'da oynayan eski futbolcusu Uğur Demirok için harekete geçti.

İki futbolcu gidiyor ikisi de geliyor!
İki futbolcu gidiyor ikisi de geliyor!
GİRİŞ 20.04.2014 10:46 GÜNCELLEME 20.04.2014 13:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ligde ikincilik yarışını sürdüren G.Saray bir yandan da yeni sezon planlamasını yapıyor. Başkan Ünal Aysal ile zirve gerçekleştiren Mancini "Önce stoper transferi" dedi. İtalyan hoca liste başına vatandaşı Davide Astori'yi yazdı. Ara dönemde de ismi gündeme gelen Astori için o günlerde Cagliari ile görüşmeler yüksek bedeli nedeniyle tıkanırken yönetim bu kez daha sağlam gidiyor.

BU SEZON YILDIZI PARLADI

Aysal'ın Astori transferinin yanı sıra Mancini'nin istediği yerli stoper konusunda da harekete geçtiği belirtildi. Bu alanda da listenin ilk sırasında Akhisarlı Uğur Demirok yer alıyor. Bu sezon yıldızı parlayan ve milli takıma kadar yükselen, eski GS'li Uğur için Mancini'nin de onay verdiği ifade edildi.

CHEDJOU VE ZAN YOLCU GİBİ

Gelecek sezon daha da düşecek yabancı kontenjanını göz önünde bulunduran teknik ekip, savunmaya yerli takviyesi yaparak ligde daha rahat hamle imkanı kazanmayı planlıyor. GS'de bu ikilinin transferi durumunda Chedjou ve Gökhan Zan'ın gönderilmesi bekleniyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 1
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    ANALiZ. Mancini; inis-cikislari karisik adam. Hayalkirikligi 2) Sneijder; Hizmetlerin icin tesekkurler usta adam. Ancak bu saatten sonra bizde gercek degerini bulamaz 3) Selcuk; Basit ortasaha. Pozisyon bilgisi zayif, ikili mucadelelerde hep faul arayacak kadar gucsuz, adam gecme yok, oyun gorusu zayif, toplar hep tingir mingir ve hava topu yok 4) Burak; Genis alan oyuncusu, Buyuk takimda zor oynar, ustelik takim oyuncusu degil 5) Umut; Kendi yerini kapacak korkusu ile topu Berk'e veremeyecek kadar korkak ve takim oyuncusu degil 6) Sabri; Galatasarayin Vizyonu icin seviyesi yetersiz. Belki alternatif 7) Drogba; Muthis oyuncu ancak bazen cok laubali 8) Ceyhun; Seviyesi kisitli olsada iyi niyetli ve kacak degil 9) Melo; Son iki senedir diger orta saha elemanlarini kurtarmaktan bikmis artik. Yinede takimin en guveniliri 10) Defans; (Melo haric) orta saha zayifligindan genelde hep zorda kalmaktadirlar 11) Yekta; kucuk mac oyuncusu
    Cevapla