Anlaşma tamam! Amrabat gelecek sezon...

Galatasaray'dan kiralık olarak İspanya'nın Malaga takımına giden Nordin Amrabat'ın gelecek sezon hangi takımda oynayacağı belli oldu.

Anlaşma tamam! Amrabat gelecek sezon...
Anlaşma tamam! Amrabat gelecek sezon...
GİRİŞ 17.04.2014 13:48 GÜNCELLEME 17.04.2014 15:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Malaga kulüpleri arasında Nordin Amrabat'ın sözleşmesinin bir yıl daha uzatılması konusunda anlaşmaya varıldı. Faslı oyuncu, Malaga forması altında önümüzdeki yıl da La Liga'da kiralık olarak oynayabilecek.

Malaga kulübünden edinilen bilgilere göre Galatasaray Amrabat'ı satma konusunda geri adım attı. Bu oyuncuyu İspanyol kulübüne satmak yerine ikinci yılda kiralık vermeye sıcak bakan Galatasaray'ın, Amrabat'dan gelecekte yararlanmayı planladığı öğrenildi. Malaga'nın bu anlaşmadan memnun olduğu ve kiralık sözleşmesinin sezon biter bitmez imzalanacağı açıklandı.

Amrabat, Malaga forması ile sahaya çıktığı maçlarda yaptığı asistlerle takımının ligde kalma mücadelesinde büyük rol oynuyor. İspanyol spor yazarları, Faslı oyuncuyu gösterdiği performans nedeni ile La Liga'nın en iyi yabancı futbolcuları arasında gösteriyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • LonMan 10 yıl önce Şikayet Et
    Bizim kulupler transferden anlamiyorlar.. avuc dolusu para sayip aldiklari oyunculari hicleyip gonderiyorlar. Ribery orneginde oldugu gibi. Amrabat kalitesini avrupada kanitlamis bir futbolcu. Adama hic sans vermediler simdi gonderiyorlar. Anlamak mumkun degil. Iyi futbolcu degilse niye aldin? iyi ise niye gonderiyorsun? Baskalari transferlerden para kazanir bizimkiler ise kaybeder.
    Cevapla