Selçuk İnan'da flaş gelişme! 3 yıllık...

Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak oyuncunun Fenerbahçe ile anlaşacağı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Selçuk İnan'da flaş gelişme! 3 yıllık...
Selçuk İnan'da flaş gelişme! 3 yıllık...
GİRİŞ 16.04.2014 14:53 GÜNCELLEME 16.04.2014 14:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeri Batur Altıparmak, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'yle Selçuk'un nasıl bir görüşmesi olabilir. Bu mümkün mü? Selçuk'un Galatasaray'la 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sözleşmeli bir oyuncu bir başka kulüple nasıl olur da görüşür" dedi.

"GELECEK HAFTA YENİ SÖZLEŞME İÇİN GÖRÜŞECEĞİZ"

Selçuk'un Valencia gibi başka takımlardan teklif aldığı iddialarına da yanıt veren Altıparmak, "Selçuk'un 2 yıl daha Galatasaray'la sözleşmesi var. Önümüzdeki hafta yönetimle bir araya geleceğiz. Muhtemelen 3 yıl daha sözleşmeyi uzatacağız. Selçuk da bunu istiyor" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLDA ZAMAN ZAMAN DÜŞÜŞLER DE OLABİLİR"

Alınan beklenmedik sonuçlar sonrası ortaya çıkan tepkiler nedeniyle Selçuk'un moralinin bozulması konusunda ise Batur Altıparmak, "Bunlar futbolda var olan şeyler. Selçuk kendini toparladı Takım iyi sonuçlar aldığında her şey düzelir. Futbolda böyle dönemleri her futbolcu yaşar" dedi.

KAYNAK: RADYOSPOR
YORUMLAR 6
  • Karacaoğlan 10 yıl önce Şikayet Et
    hangi at ?. hani şu veliefendi'de koşup yarış kazanan safkan atlar mı?yoksa yedikule surları dibinde çingenelerin kesip sucuk yaptıkları beygirler mi?sizden olsa olsa ikincisi olur...gerçi onlara da haksızlık etmeyelim,neticede bir işe yarıyorlar...
    Cevapla
  • ozzi yas 10 yıl önce Şikayet Et
    attan inip esek meselesi. attan inip esege binmez diyenler esek kim at kim?Yani su an acik ara lider olan mi yoksa yillar onceki sasali donemlieri ile kendini at sananlar mi :).Gerci hos su 17 aralik olaylarindan sonra tamamen futboldan sogudum.Sproun dunyadaki birlesdirici ozelligi bizde ayristirici.Ciamaatinda FB yi ele gecirmesi derlerdi gulerdim.Megerse ulkemizde anarsi cikarmak istiyorsan uc buyukleri yonlendirirsen,bir kac Universite de kaos(Dicle uni)olusturursan al sana anarsi.17 aralikdan sonra goruyom ki BJK,FB,GS birer anarsi yuvasi gibi oldu.Sozun kisasi atta sizin olsun esekde...
    Cevapla
  • her şey vatan için 10 yıl önce Şikayet Et
    selçuk un . attan inip eşeğe bineceğini zannetmiyorum...
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Habere ve yorum. Boyle haberler dogrudan ''Ekmek parasi'' ile alakali oldugu icin GiTSiN=KALSIN diye bir fikir yazamayiz. (Mac Yorumlari ve elestirileri ayri konu)
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Yorum Yok !. Transfer konusu ''Ekmek parasi'' oldugu icin bu tarz haberlere GiTSiN-KALSIN diye yazmayiz. Ancak mac yorumlari ve elestirileri ayri konu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle