G.Saray'dan TFF'ye sert Melo çıkışı!

Galatasaray, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i eleştiren bir açıklama yayınladı.

G.Saray'dan TFF'ye sert Melo çıkışı!
G.Saray'dan TFF'ye sert Melo çıkışı!
GİRİŞ 08.04.2014 16:37 GÜNCELLEME 08.04.2014 16:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

"Galatasaray'ımızın, Pazar akşamı, ezeli rakibine tek bir gol pozisyonu bile vermeden kazandığı haklı galibiyete gölge düşürmek için yapılan ve bizim için sürpriz olmayan yayınları tebessümle izliyoruz.

Ancak, bütün kulüplere eşit mesafede olması gereken Federasyon Başkanı'nın, bir futbolcumuzla ilgili yaptığı açıklamaları, bulunduğu makam açısından talihsiz bir beyan olarak değerlendiriyoruz. Galatasaray Futbol Takımı oyuncularından Felipe Melo'nun ceza alması için bağlı federasyon kurullarına adeta yol gösteren ve etki altına almaya çalışan beyanlarını, bir 'Başkan'ın tarafsızlık konumuyla bağdaştıramıyoruz.

Futbolcumuzun maç içinde, etik dışı hiç bir anlam taşımayan, Türkiye ve dünya futbolunda sayısız örnekleri bulunan birkaç saniyelik tepkisini, geçmişte genel ahlaka aykırı eylemi nedeniyle ağır cezalara çarptırılmış bir futbolcuyla kıyaslamasını ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Türk futbolunu Melo'ya verilecek ceza kurtarmaz.

Yıllardır Türk futbolunun uluslararası kamuoyunda saygınlığını yeniden sağlayacak kararları veremeyen bir Federasyon'un başkanı'nın, kulübümüzden bir futbolcumuza ceza verilmesini istemesi, bugüne kadar ki davranış ve uygulamalarında, ne kadar taraflı davrandığının yeni bir kanıtı ve örneğidir"

YORUMLAR 2
  • veysel kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    daha neler göreceğiz.... Galatasaray yönetiminin savundukları olaya bakın. Demek ki onlarda melo ya benziyor. Ne kişiliksiz, edepden yoksun bir yönetim var.
    Cevapla
  • osman nurol 10 yıl önce Şikayet Et
    boşuna ağlıyon gese. melonun maç içinde dokunulmazlığı olduğu gibi defalarca pfdk ya sevkedilip ceza tayinine yer yoktur diyerekten kurtarıldı,birde öyle hakem yönetimiyle yenemeyeceğiniz takım yok...
    Cevapla