Drogba: Saçlarını statta kesmek isteyenler...

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Drogba, Fenerbahçe derbisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Drogba: Saçlarını statta kesmek isteyenler...
Drogba: Saçlarını statta kesmek isteyenler...
GİRİŞ 07.04.2014 15:57 GÜNCELLEME 07.04.2014 17:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yendiği maçın en çok konuşulan isimlerinin başında geliyordu Didier Drogba. "Oynayacak mı? Oynamayacak mı?" şüpheleri altında maç sabahı teknik direktör Mancini ile konuşup risk alarak sahaya çıkan Drogba, performansıyla Galatasaray'ı galibiyete taşıyan isimlerin başında geliyordu. Maç öncesi Mancini'ye "Yüzde 30'umla oynayabilirim. Ama oynamak istiyorum" diyen Drogba, galibiyet sonrası konuştu.

Kazanmak zorunda oldukları bir maça çıktıklarını belirten Drogba, 3puan'a konuştu.

İşte o sözler:

"Taraftarımıza bir özür borcumuz vardı. İyi bir süreç geçirmedik. Avrupa'dan elendik. Şampiyonluk yarışında da geride kaldık. Şansımız matematik olarak bitmedi. Ama şu bir gerçek ki şampiyon olacaksak 'futbol şansına' ihtiyacımız var. Bütün bu sebeplerden dolayı Fenerbahçe'yi yenip, bizi bütün sezon destekleyen taraftara küçük bir hediye vermeliydik. Bu tip galibiyetler küçük hediyelerdir. Avrupa Kupası, şampiyonluk asıl hedeflerdir.

Bir de bize karşı yapılan sataşmalar var. Saçlarını bizim statta kesmek isteyenler, bizi küçük görmeye çalışanlar, Arena'yı çok kolay kazanılan bir deplasman gibi göstermek isteyenler... Bunları da görmedik diye düşünmesin kimse. Sahaya çıktık. Mücadele ettik. İstedik. Kazandık. Ama bitti. Bu kadar. Herkes sahadan üzerine düşeni alsın artık. Ama bitti. Bizim için maç bitti. Bitmeli. Artık ligde en kötü 2. olup, Türkiye Kupası'nı kazanmalıyız. Bu maçla fazla süre yaşayamayız.

Başkanla önümüzdeki sezon için konuştuk. Bir kez daha konuşacağız. Ondan sonrasına bakacağım. Galatasaray'ı ve Türkiye'deki ateşli futbol sevgisini çok seviyorum. Ailemi de çok seviyorum. Bir karar vermem lazım. Bunun için de zamana ihtiyaç duyuyorum."

YORUMLAR 1
  • Ali DEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    Drogba.... İstersen fazla konuşma geçen sezon yaptığın konuşma misliyle karşına çıkmıştır.han büyük takım 9 puan geri düşmez meselesi.13 puandan 10 puana yeni düştü fark.
    Cevapla