Semih Kaya'dan tarihi hareket!

Galatasaray-Beşiktaş maçında sahalarda özellikle derbilerde ender görülen bir olay yaşandı. Galatasaraylı Semih, hakemin takımı lehine verdiği kararı değiştirtti.

Semih Kaya'dan tarihi hareket!
Semih Kaya'dan tarihi hareket!
GİRİŞ 22.02.2014 20:22 GÜNCELLEME 22.02.2014 21:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş mücadelesinde Semih Kaya, futbolseverlerin alkışını alan bir fair-play hareketine imza attı.

Maçın 54. dakikada Olcay Şahan ve Semih Kaya arasında yaşanan bir pozisyon sonrasında top dışarıya çıktı. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır autu gösterdi.

Olcay'ın itirazları sonrasında Semih Kaya, Cüneyt Çakır yanına giderek, topun kendisinden dışarıya çıktığı izah etti. Cüneyt Çakır da bunun üzerine kararını değiştirdi ve Semih'in elini sıkarak teşekkür etti.

Beşiktaşlı Almeida da sarı-kırmızılı oyuncuyu tebrik ederken, Galatasaraylı taraftarlar da Semih lehine tezahüratlarda bulundu.

 

YORUMLAR 12
  • Ruhi Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    BU FUTBOL . Öyle bir denizdir ki Semih gibileri artarsa yutmaya başlar. FairPlay de ne? Futbol camiası bunu kabul etmez Çünkü insanların birbirini yemesi, kesmesi, öldürmesi ile beslenir bunlar
    Cevapla
  • Fuat Yesiltas 10 yıl önce Şikayet Et
    Halit beye. Bu kadar fanatiklik art niyet oolmaz. Yaziklar olsun sana. Adami utanmasan yerin dibine sokacaktin. Olmaz olsun senin gibi seyrci
    Cevapla
  • zülfikar kalaycıoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    semih. tebrik ediyorum keşke her futbolcu böyle dürüst olsa tek kelime helal olsun.
    Cevapla
  • özgür karaduman 10 yıl önce Şikayet Et
    fenerlilerin. böyle düşünmesi normaldir. Ne de olsa rakiplerlerine üzüldüklerini belirten oğuz ve aykutu kovan bir zihniyetten geliyorlar. Savaşta her yol mübahtır tam size göre. Tarihinize bir örnek gözterin biz de sizi alkışlayalım. Özellikle aziz yıldırım döneminde tek bir örnek gösterin semihinki gibi.
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Halit Bin Velid. Gördüğüm tüm fanatikler konu takımlarına gelince yanlışları görmüyor. Normalde güzel ve doğu konuşuyorsun Halit. Fanatikliği bırakmalısın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle