Galatasaraylı Melo'yu yıkan haber!

Galatasaraylı futbolcu Melo, Brezilya Milli Takımı'nın, Güney Afrika ile yapacağı hazırlık maçının kadrosuna dahil edilmedi.

Galatasaraylı Melo'yu yıkan haber!
Galatasaraylı Melo'yu yıkan haber!
GİRİŞ 11.02.2014 16:25 GÜNCELLEME 11.02.2014 20:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, ülkesinde düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nda milli takımda forma giyme şansı konusunda önemli bir gösterge olarak değerlendirilen Güney Afrika maçının kadrosuna alınmadı.

Brezilya Futbol Federasyonu'nun (CBF) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari, 5 Mart tarihinde Güney Afrika ile oynayacakları hazırlık maçının kadrosuna, futbol hayatlarını ülke dışında sürdüren oyunculardan çağıracağı isimleri belirledi. Kadroya, Brezilya liglerinden çağrılacak futbolcular daha sonra açıklanacak.

Sarı kırmızılı formayla gösterdiği perfonmansla 2010 yılından beri formasını giymediği milli takıma yeniden seçilmek için umutlanan 30 yaşındaki Melo, 16 kişilik oyuncu listesinde yer almadı.

Güney Afrika ile oynanacak hazırlık maçına, ülke dışından davet edilen Brezilyalı futbolcular şöyle:

Kaleci: Julio Cesar (Queens Park Rangers)

Defans: David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern Münih), Thiago Silva (Paris Saint Germain), Daniel Alves (Barcelona), Marcelo (Real Madrid), Rafinha (Bayern Münih)

Orta saha: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Ramires (Chelsea), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea)

Forvet: Hulk (Zenit), Bernard (Shakhtar Donetsk), Neymar (Barcelona)

YORUMLAR 1
  • yasin koç 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadro 15 gün sonra açıklansaydı. melo kadroda olurdu muhtemelen. Çünkü scolari türkiyedeki performansa pek itibar etmiyor gözüküyor. Buna Hollanda milli takım hocası Van gaal'da dahil. Melo ve sneijder 26 şubatta chelsea maçında çok iyi performans göstermeleri lazım. Hadi melo göster chelsea'li çaylaklar David Luiz,Ramires,Oscar ve Wilian'a.
    Cevapla