Riera'dan GS TV'ye veda açıklaması

Galatasaray ile yollarını ayıran İspanyol oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarlara seslendi.

Riera'dan GS TV'ye veda açıklaması
Riera'dan GS TV'ye veda açıklaması
GİRİŞ 30.01.2014 17:31 GÜNCELLEME 30.01.2014 17:31

Galatasaray ile yollarını ayıran deneyimli oyuncu Albert Riera, sarı-kırmızılı takımdan ayrıldığı için üzgün olduğunu, ancak kulüpte yaşadığı başarılar için de mutlu olduğunu söyledi.

GS TV'ye açıklamalarda bulunan Riera, "Karışık duygular yaşıyorum. Üzgünüm çünkü Galatasaray'dan ayrılıyorum. Mutluyum çünkü burada 2.5 senede büyük başarılar kazandım. Önemli oyuncular ve hocalarla çalıştım. Galatasaray kariyerimin sonuna geldim. Buraya gelmeden önce Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu biliyordum. 2.5 senede bunu gördüm. İki şampiyonluk ve diğer kupaları kazandık. Burada çok şey öğrendim." dedi.

"BU AİLEYİ ASLA UNUTMAYACAĞIM"

Galatasaray'ın kendisine her zaman ayrı bir yere sahip olacağını da anlatan İspanyol futbolcu, sözlerine şöyle devam etti: "Umuyorum taraftarlarda iyi bir profil bırakmışımdır. Sol bek oynamam istendi ve elimden geleni yaptım. Galatasaray ailesini hiçbir zaman unutmayacağım. Onlar da beni umarım iyi hatırlarlar. Şimdiye kadar başka bir kulüple görüşmedim. Galatasaray'dan yeni ayrıldım çünkü. Yabancı kuralı nedeniyle burada oynama şansım azdı. İlgilenen takımlar var. Her futbolcu sürekli oynamak ister. Galatasaray gibi her maçı kazanmak isteyen bir takımda oynamak isterim. Galatasaray taraftarı gibisini hiçbir yerde görmedim. Nereye gidersek bizle beraberler. Pazar günü statta olup taraftarlara veda edicem. Taraftarlara ve beni buraya getiren Fatih Terim'e teşekkür ederim. Galatasaray'ın taraftarı olmaya ve takip etmeye devam edeceğim."

Sarı-kırmzılı kulüp, 31 yaşındaki futbolcunun 2015 yılında sona erecek olan sözleşmesini 750 bin avro karşılığında karşılıklı olarak feshetmişti.

KAYNAK: GOAL