G.Saray gönderdi 5 takım talip oldu!

Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen Albert Riera için İspanyol kulüpleri kuyruk oluşturdu.

G.Saray gönderdi 5 takım talip oldu!
G.Saray gönderdi 5 takım talip oldu!
GİRİŞ 28.01.2014 12:23 GÜNCELLEME 28.01.2014 13:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Riera için daha şimdiden La Liga'dan beş takımın resmi teklif yaptığı belirtiliyor. Daha önceden Riera'yı renklerine bağlamak isteyen Espanyol, Villareal ve Sevilla takımlarının dışında Real Betis ve Malaga'nın da bu oyuncuya talip olduğu idda edildi.

PREMİER LİG'DEN DE TALİBİ VAR!

İspanyol sol ayak için İngiltere'nin West Brom takımından da resmi teklif geldiğini hatırlatan gazeteler, eski Galatasaraylı oyuncunun büyük şaşkınlık yaşadığını ve bir iki gün içinde kararını vereceğini belirtti. West Brom'un başına geçen İspanyol teknik adam Pepe Mel'in Riera ile bir telefon görüşmesi yaptığını da ileri süren gazeteler İngiliz kulübün İspanyol oyuncunun istediği ücreti verebileceğine işaret ettiler. Bu arada İspanya'dan gelen haberlere göre Riera'nın İspanyol kulüplerinden imza parası dışında 2 milyon avro garanti para istediği ancak bu ücreti ona talip olan hiçbir kulübün vermeye yanaşmadığı belirtiliyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Muhammed Ali YILDIZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan. Yalandır yalan kimse almaz bu oyuncuyu,gs nin ümüğünü sıktı bu adam yıllık 3 milyon avro ! selçuk burak okadar alıyor oha yani.Allahtan verdiler 750 sinide yolladılar çok şükür
    Cevapla